• Gratis verzending naar de winkel
 • 120 dagen retourtermijn
 • 8.9/10 beoordeling van 4010 klanten
Meisjes

Modetrends voor meiden

51 items gevonden

Foto-tabel  Lijst 

per pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 6
51 items gevonden

Foto-tabel  Lijst 

per pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 6

Trends

"

Een trend, wat is dat nou eigenlijk? Een trend is een rage die zich een langere periode in een bepaalde richting beweegt. Zo waren vroeger de skinny jeans een hele hipe, terwijl je nu steeds meer de flared jeans terug ziet komen. Of je dochter meedoet aan een rage is haar eigen keuze. Het kan zijn dat je dochter de plissé rokjes helemaal niet leuk vindt en veel liever een fancy spijkerrokje draagt. Terwijl de rest van haar vriendinnen niet genoeg plissé rokjes kunnen hebben.


Steeds verschillende modeverschijnselen

Rages blijven het gehele jaar bestaan. De ene trend blijft langer dan de andere. In deze categorie worden de trends binnen de collectie van Shoeby uitgelicht. De meisjescollectie wordt onder de loep genomen en de verschillende modeverschijnselen krijgen de focus. Van shiny cats naar stoere sterren, het kan allemaal. Kies de favoriete items van jouw kleine meid en creëer een fashionable look. Mocht je moeite hebben met het creëren van outfits kom dan langs bij een van onze personal shoppers in de Shoeby winkels. Zij helpen jou met het samenstellen van de gaafste outfits.


Meegaan met de rage

Of het nu winter, zomer, herfst of lente is, elk jaargetijde heeft specifieke trends. De rages worden een tijd door veel mensen gedragen waarna deze weer overgaat in een nieuwe hipe. Gaat jouw dochter mee of wil jouw dochter zich graag onderscheiden van de andere meiden? Op zoek naar de nieuwste trends met bijbehorende artikelen voor je kleine meid? Kom dan snel naar www.shoeby.nl.

"