Heren jeans

56 Resultaten

Heren jeans

Filters
Maat
Kleur
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Sluiting
Prijs
30 - € 100
30 - € 100

Jeans are always a good idea. Het kopen van een goed passende heren jeans is lastiger dan het lijkt. Voor elke lichaamsbouw is er wel een goed passende jeans, maar welke jeans hoort bij jouw lichaamsbouw?


It’s all about the fit!

Wist jij dat wij al onze jeans een naam hebben meegegeven die refereert aan de pasvorm? Zo is LEWIS onze straight fit, LUCAS onze slim fit en LEROY onze skinny. De skinny jeans is een blijvertje! Deze broek zit in tegenstelling tot de straight jeans nauw aangesloten van de bovenbenen tot aan de enkels. Door de toevoeging van elastaan heeft de jeans een extreem hoog draagcomfort. Deze fit leent zich uitstekend voor een nonchalante look. Combineer hem met een statement T-shirt en een paar chelsea boots en je bent ready to go! Het slim fit model is een all-time favourite van de mannen. De jeans zit net iets ruimer dan de skinny fit en valt voornamelijk iets losser van de bovenbenen tot aan de enkels. Of je nu voor een destroyed denim gaat of voor een clean denim, met dit model kom je goed voor de dag. Niet zo’n fan van aansluitende jeans? Dan is de straight fit het juiste model voor jou. De straight fit ook wel regular fit genoemd, is aansluitend in de taille en op de heupen, maar heeft een rechte, los vallende pijp van bovenbeen tot enkel. Wil je toch een iets slankere uitstraling creëren dan kun je deze jeans iets laten toelopen op de enkels door hem om te slaan.


Denim colours

Je vindt onze jeans in verschillende kleuren. De meest bekende jeanskleur die we kennen is indigoblauw. Het katoendraad wordt geverfd en afhankelijk van hoe vaak de draad in de indigo verf wordt gedipt, hoe donkerder de jeans wordt. Een witte jeans is ontstaan door het bleken van de stof. Bij een zwarte, grijze of andere kleur wordt er verf in die kleur aan het proces toegevoegd. Kies jouw perfecte jeans en stem de kleur af bij de rest van je outfit!