Heren trends

2 Resultaten
20 50
Filters
Kleur
Merk
Maat
Doelgroep
Pasvorm
Producttype
Mouwvorm
Sluiting
20-50
Prijs
20 50

Een trend, wat is dat nou eigenlijk? Een trend is een rage die zich een langere periode in een bepaalde richting beweegt. Zo waren vroeger de straight jeans een hele hipe, terwijl je nu steeds meer de skinny jeans terug ziet komen. Of je meedoet aan een rage is je eigen keuze. Het kan zijn dat jij je graag casual kleed en houdt van sweaters en hoodies, terwijl de rest van Nederland in een stoer geruit overhemd loopt.


Steeds verschillende modeverschijnselen

Rages blijven het gehele jaar bestaan. De ene trend blijft langer dan de andere. In deze categorie worden de trends binnen de collectie van Shoeby uitgelicht. De herencollectiewordt onder de loep genomen en de verschillende modeverschijnselen krijgen de focus. Van basic T-shirts tot quilted jassen, het kan allemaal. Kies jouw favoriete items en creëer een fashionable look. Mocht je moeite hebben met het creëren van outfits kom dan langs bij een van onze personal shoppers in de Shoeby winkels. Zij helpen jou met het samenstellen van de gaafste outfits.


Meegaan met de rage

Of het nu winter, zomer, herfst of lente is, elk jaargetijde heeft specifieke trends. De rages worden een tijd door veel mensen gedragen waarna deze weer overgaat in een nieuwe hype. Ga jij mee of wil jij jezelf graag onderscheiden van de andere mannen? Op zoek naar de nieuwste trends met bijbehorende artikelen? Kom dan snel naar www.shoeby.nl. Ben je niet op zoek naar een trend, maar naar basis artikelen? Dan zit je bij de heren collectie van Shoeby ook goed.