Dames jassen en jacks

Filters
  • Dames
Categorie
Maat
Kleur
Pasvorm
Producttype
Mouwvorm
Materiaalsamenstelling
Print
Sluiting
Prijs
30 - € 200
30 - € 200
30% korting
48.99 69.99
30% korting
62.99 89.99
30% korting
62.99 89.99

Jassen en jacks zijn onmisbare items je kunt namelijk niet zonder. Tijdens een koudere zomeravond, als tussenjas in het voor- of najaar en in de winter als onderdeel van je outfit, oftewel een jas of jack is een echte must! Daarom vind je in de online shop van Shoeby ook enorm veel verschillende exemplaren om stijlvol het seizoen door te komen.


Zomerjack of winterjas

Tijdens het zomerseizoen is een tijdloze blazer of een on-trend jasje je favoriet. In de shop vind je dan ook jasjes met een all-over print, spijkerjasjes, lerenjasjes en items met on-trend details. Deze items zijn perfect om je zomerse look een stijlvolle upgrade te geven, maar dienen ook ideaal als tussenjas tijdens het voor- of najaar. Een trend binnen deze categorie op dit moment? Het bomberjack. Dit stoere jasje geeft een edgy touch aan je outfit! En tijdens het winterseizoen mag een stijlvolle winterjas natuurlijk niet ontbreken in je garderobe.


Klassiekers

De trends du moment lopen altijd als een rode draad door de collecties. Hierdoor kom je altijd trendy voor de dag, zelfs op de frissere dagen. Jacks mogen dan ook niet in je kledingkast ontbreken om een stijlvolle outfit te creëren. In de online shop vind je luchtige varianten in vrouwelijk satijn en echte baseball jacks met trendy details en prints. Tijdloze klassiekers zoals het spijkerjasje en het leren jack vind je ook op shoeby.nl. Een ding is zeker: met de jassen en jacks voor dames kom jij het seizoen fashionable door!


Get inspired at shoeby.nl.