Kidscollectie

741 Resultaten

Kidscollectie

Filters
Doelgroep
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Mouwvorm
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Sluiting
More sustainable
Prijs
1 - € 100
1 - € 100
2 t-shirts voor 25
14.99
2 t-shirts voor 25
14.99
2 t-shirts voor 25
14.99

De zoektocht naar nieuwe kinderkleding is ieder seizoen zowel een feestje als een noodzaak. Je zoon of dochter is namelijk binnen no time uit zijn of haar kleren gegroeid. En welke moeder vindt het nu niet leuk als haar kind hip voor de dag komt? In de online shop van Shoeby vind je dan ook de leukste kleding voor jongens en meisjes. Altijd betaalbaar! Een voordeel, want die groeispurten maken kindermode niet altijd goedkoop.

 

Kinderkleding om in te spelen

Voor de meeste kinderen staat spelen met stip op nummer één. De ene keer heeft gamen achter de computer de voorkeur en de andere keer real life buiten spelen. Daarom heeft jongenskleding en meisjeskleding vaak veel te verduren, maar moet het tegelijkertijd vol comfort zijn. Onze collecties hebben het allemaal en zijn dan ook van goede kwaliteit. Zwierige jurkjes voor meisjes, stoere jeans voor jongens, kinderjassen voor zomer en winter, truien, vesten, bloesjes, broeken en rokjes.

 

Kinderlijke onschuld en eigen stijlkeuzes

Terwijl de kleintjes nog regelmatig kinderlijk onschuldig gekleed gaan, maken tieners steeds vaker hun eigen stijlkeuzes. Hoe leuk is het om samen met hen op zoek te gaan naar nieuwe favorieten in onze webshop. De jongens- en meisjeskleding is verkrijgbaar vanaf maat 92 tot en met 176.