Dames zonnebrillen

10 Resultaten

Dames zonnebrillen

Zonnebrillen zijn een van de eerste accessoires waar je aan denkt zodra het zonnetje begint te schijnen. Hoewel een zonnebril eigenlijk dient als bescherming voor je ogen, is dit accessoire inmiddels uitgegroeid naar een waar fashion item. Met een stijlvolle zonnebril geef je jouw look eenvoudig een upgrade. In de online shop vind je diverse monturen, van rond tot vierkant en van een piloten tot een cat eye montuur.


Een zonnebril voor een stijlvolle look

Nieuw seizoen, nieuwe zonnebril. Als er een ding is waar je rekening mee moet houden tijdens het uitkiezen van een zonnebril dan is het wel met je gezichtsvorm. Heb je bijvoorbeeld een beetje een vierkante gezichtsvorm dan past een ronde bril perfect bij jou. Dankzij de ronde vorm van de bril worden de hoeken van je gezicht verzacht. Het tegenovergestelde geldt juist voor een rond gezicht. In dat geval kun je het beste kiezen voor een bril met ronde glazen. Een hartvormig gezicht krijgt nog meer glans dankzij een zonnebril met aflopende glazen, zoals een aviator model. Kies in ieder geval voor een montuur met een wijdere bovenkant die smaller afloopt naar de onderkant. En heb je tot slot een iets langer gezicht? Zorg voor wat balans door een wijde en grote sunglass te dragen. Daarnaast geeft de cat-eye zonnebril je look binnen no time meer glamour!


Musthave

Dat een zonnebril een absolute musthave is tijdens het zomerseizoen hoeven we je vast niet te vertellen! Daarom vind je in het aanbod van Shoeby ook enorm veel verschillende exemplaren zodat er voor iedereen wat bij zit! Ga voor een rond, vierkant of ovaal vormig model. Maar ook een wayfayer model of een exemplaar met de cat eye ontbreken niet in de collectie. En tot slot is daar nog de tijdloze pilotenbril. Style je look verder af met leuke accessoires en je bent good to go! Het enige wat je nog hoeft te doen? Je favoriete zonnebril in het winkelmandje plaatsen en er all summer long de show mee te stelen!


Zonnenbrillen shop je op shoeby.nl of in jouw favoriete Shoeby-winkel.