over shoeby

over shoeby

heritage

Ruim vijfendertig jaar geleden openden John en Mieke van Deursen de eerste Shoeby winkel in Den Bosch. Wat op zeventig vierkante meter begon is inmiddels uitgegroeid tot ongeveer 225 winkels en een eigen webshop. Dit terwijl de centrale gedachte altijd onveranderd is gebleven: Shoeby staat voor ongelooflijk veel persoonlijke aandacht en service, gezellige winkels op strategische locaties en een trendy collectie in een herkenbaar handschrift voor het middensegment.

onze missie

Natuurlijk bieden we een trendy en goed geprijsde collectie, maar Shoeby onderscheidt zich vooral door extreem veel aandacht voor de klant en verbluffend veel service. Zo willen we van elke klant een ware fan maken. Of het nu in de winkel is, online of daarbuiten, wij gaan altijd een stapje verder!

onze beloftes

Shoeby doet er alles aan om deze missie waar te maken en de klanten meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je bij ons alles kunt vinden wat je nodig hebt met de beste service. Dat zeggen we niet alleen, we garanderen het ook met onze unieke 4 beloftes.

onze beloftes

onze labels

We hebben dames- en herenkleding van onze inspirerende en eigentijdse merken als Eksept en Refill. En voor de kinderen hebben we de eigen labels Jill en Mitch.

onze klanten

Alle ruim 700.000 vaste Shoeby-klanten nemen deel aan ons klantenprogramma. Hiermee hebben zij niet alleen een streepje voor op anderen, maar profiteren zij bijvoorbeeld ook van een aantrekkelijk puntensysteem, verruimde openingstijden (extra koopavonden) en worden zij als eerste op de hoogte gebracht van de laatste fashiontrends, nieuwste collecties en extra aantrekkelijke aanbiedingen.

shoeby stijlpas

op de hoogte blijven

Wil jij ook op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en de laatste trends in dameskleding, herenkleding en kinderkleding? Meld je dan direct aan voor de Shoeby nieuwsbrief of volg ons op Social Media.

aanmelden nieuwsbrief