Personal styling

Soms heb je een beetje hulp nodig om te ontdekken wat het beste bij je past. Shoeby is het eerste modemerk dat niet alleen prachtige eigen collecties brengt, maar je vooral helpt om de juiste keuzes te maken. Om er goed uit te zien. Onze personal stylistsen helpen jou bij het zoeken van de perfecte look, zodat jij je goed voelt. We are here.

lees meer

Close to you

Wij zijn altijd dichtbij. Zo staan onze personal stylists altijd voor je klaar, in één van onze 200 stores en online. Handig als je naar een eerste date moet en toch een beetje twijfelt. Of als je een sollicitatiegesprek hebt. Maar ook gewoon als je goed voor de dag wilt komen op een feestje, het schoolplein of tijdens je dagelijkse boodschappen. Here for you.

zoek store

Collection Style: Sophisticated Streetstyle

Shoeby ontwerpt haar eigen collecties. Mieke en Jill van Deursen zetten samen met een team van designers een eigen modestijl neer, gebaseerd op de laatste trends. Grafische vormen en onverwachte combinaties met een unieke twist. Dit maakt onze collecties anders en herkenbaar. We noemen dat ook wel sophisticated streetstyle.

shop nu

What's out there?

Jezelf kleden begint vaak bij inspiratie. Wat dragen anderen? Wat is on trend? Welke subculturen zijn er die jouw inspirerende ideeën kunnen geven om je eigen stijl te vinden.

over shoeby