Dames trends

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Mouwvorm
Lengte
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Lengtemaat
Sluiting
Prijs
1 - € 200
1 - € 200

De nieuwste trends vind je bij Shoeby

Bij Shoeby spelen we altijd in op de nieuwste modetrends. Een trend ontstaat als meerdere mensen een “nieuw” mode item omarmen. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten stijlen in de mode. Draag je dagelijks veel sportieve leggings en comfortabele sweaters dan is de athleisure look perfect voor jou. Stap je met knal kleuren de deur uit? Dan zijn onze artwork t-shirts of knits niet te missen in jouw garderobe. Onze designers halen de inspiratie voor onze collecties onder andere uit fashionweek die twee keer per jaar plaatsvinden.

Fashion week trends

Fashion week is een evenement waarbij bekende modeontwerpers en –huizen hun nieuwste collecties tonen. De meest invloedrijke modeweken zijn die van Londen, Milaan, New York en Parijs. Deze fashion weeks zijn een belangrijke graadmeter voor de komende seizoenen. Vaak zijn het deze modeontwerpers die een trend in gang zetten. Ontwerpers vertalen het gevoel dat er heerst in de maatschappij naar nieuwe ontwerpen. Trendwactchers zoals Lidewij Edelkoort kunnen modetrends voorspellen. Dit doet een trendwatcher door naar het wereldnieuws te kijken en het effect daarvan op de consument. Op basis daarvan maken zij een doorvertaling naar bijvoorbeeld modetrends. Op deze modetrends spelen onze eigen designers in en maken er een Shoeby twist van. Zo doe jij toch met de trend mee, maar dan op een Shoeby manier.

Trends van dit jaar

Trends komen en gaan maar de leopard print is still going strong! Dit kittige printje zien we namelijk veel terug komen in het voorjaar. De leopard print is niet het enige dierenprintje wat het goed doet dit seizoen. We wagen ons namelijk ook massaal aan de oversized fits en de asymmetrische styles. Naast deze fits zien we dit voorjaar ook de bomberjack terug komen, de jacquard prints en de fleurige bloemenprint passeren. Qua modellen zijn de off-shoulder top, de leren broeken en de flared mouwen en broekspijpen hot. Een trend die we niet mogen vergeten en heerlijk efficiënt is, is de co-ord sets (two pieces). Dit is een tweedelige outfit. Bijvoorbeeld een broek met een blazer of een short met een top.

Hulp nodig bij het ontdekken jouw nieuwe stijl?

Onze personal stylisten staan voor jou klaar in de dichtstbijzijnde Shoeby-winkel. Ze helpen jou met het vinden van jouw perfecte Shoeby look. We’re here for you!