Dames trends

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Mouwvorm
Lengte
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Print
Sluiting
Prijs
10 - € 100
10 - € 100
50% korting
25.00 49.99

Bij Shoeby spelen we altijd in op de nieuwste modetrends. Een trend ontstaat als meerdere mensen een “nieuw” mode item omarmen. Wij halen de inspiratie voor onze collecties onder andere uit de modeweken die twee keer per jaar plaatsvinden.

Fashion Week

 

De fashion week is een evenement waarbij bekende modeontwerpers en –huizen hun nieuwste collecties tonen. De meest invloedrijke modeweken zijn die van Londen, Milaan, New York en Parijs. Deze fashion weeks zijn een belangrijke graadmeter voor de komende seizoenen. Vaak zijn het deze modeontwerpers die een trend in gang zetten. Ontwerpers vertalen het gevoel dat er heerst in de maatschappij naar nieuwe ontwerpen. Trendwactchers zoals Lidewij Edelkoort kunnen modetrends voorspellen. Dit doet een trendwatcher door naar het wereldnieuws te kijken en het effect daarvan op de consument. Op basis daarvan maken zij een doorvertaling naar bijvoorbeeld modetrends.

Trends 2020

 

Trends komen en gaan maar de leopard print is still going strong! Dit kittige printje zien we namelijk veel in het voorjaar van 2020. De leopard print is niet het enige dierenprintje wat het goed doet dit seizoen. We wagen ons namelijk ook massaal aan de slangen en zebra print. Naast deze dierenprintjes zien we dit voorjaar de ruit, de jacquard en de bloemenprint de revu passeren. Qua modellen zijn de off-shoulder top, de Jogger pants en de flared mouwen en broekspijpen hot. Een trend die we niet mogen vergeten en heerlijk efficiënt is, is de co-ord (two pieces). Dit is een tweedelige outfit. Bijvoorbeeld een broek met een blazer of een short met een top.