Trend: denim

2 Resultaten

Trend: denim

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Mouwvorm
Broekpasvorm
Print
Sluiting
Prijs
50 - € 100
50 - € 100

Dat jeans in zijn hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. De denim stof is een all-time favourite en we vinden deze stof nu overal in terug. Blouses, jassen en jurken je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het ook in een denim variant.


50 shades of denim

De meest bekende en ook meteen de oudste denimkleur is indigo. Hoe vaker het draad in de indigo verf wordt gedipt hoe donkerder de wassing. We zien denim in veel verschillende wassingen. Naast de bekende blauwe kleur zien we ook zwart, grijs en zelfs wit. Zwarte denim items kun je eindeloos combineren of je nu gaat voor een zakelijke look of meer voor een edgy look.


How to wear

Denim is onmisbaar in elke garderobe. Vooral omdat je denim met alles kunt combineren. We kennen natuurlijk de jeans maar er zijn nog veel meer manieren om denim in je outfit te verwerken. Combineer bijvoorbeeld een spijkerjasje op een effe, gestreept of juist een drukke bloemenprint. Of draag hem op een donkergrijze short en een statement T-shirt. In onze online shop vind je ook spijkerblouses en off shoulder tops in denimstof deze combineer je dan weer leuk op een vrolijke hoge rok. Qua kleurencombi’s kunnen indigo blauw en wit of aardetinten heel mooi zijn. Bij zwart denim kunnen vrolijke kleuren als groen, paar en rood weer heel goed. Maar onthoudt dit alles kan en alles mag met denim. Zelfs spijker op spijker kan gewoon tegenwoordig. Dus gooi gewoon die denim blouse op die jeans.