personal stylist

Personal stylisten

Wat extra fashion advies kan soms heel fijn zijn en daarom helpen onze personal stylisten jou bij het zoeken van de perfecte look, zodat jij je goed voelt. Handig als je naar een eerste date moet en toch een beetje twijfelt. Of als je een sollicitatiegesprek hebt. Maar ook gewoon als je goed voor de dag wilt komen op een feestje, het schoonplein of tijdens je dagelijkse boodschappen. Together we find the perfect you.

afspraak inplannen

Fashion advies in-store

Wij zijn altijd dichtbij. Zo staan onze personal stylisten altijd voor je klaar in één van onze 200 Shoeby stores. Maak een afspraak of loop gewoon gezellig binnen bij jouw favoriete store.

zoek store

Fashion advies via chat

Komt het even niet uit om naar een van onze stores te komen? We are here! Chat 24/7 met een van onze personal stylisten via onze live chatfunctie. Hiervoor klik je rechtsonder op chat.

Events in jouw favoriete store

In the mood for something special? Host een exclusieve VIP night voor vrienden en familie in jouw favoriete store. Samen met een personal stylist gaan jullie op zoek naar de perfect look. Op deze avond scoor jij jouw look met 20% korting. Ook jouw kinderfeestje kan je vieren bij Shoeby! Onze stylisten zoeken samen met jou de coolste outfit uit en ondertussen wordt ook jouw haar en make-up gedaan. Klaar om de rode loper te rocken.

alles over onze events
personal stylist