Modetrends voor meiden

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Mouwvorm
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Sluiting
Prijs
5 - € 50
5 - € 50

Een trend, wat is dat nou eigenlijk? Een trend is een rage die zich een langere periode in een bepaalde richting beweegt. Zo waren vroeger de skinny jeans een hele hipe, terwijl je nu steeds meer de flared jeans terug ziet komen. Of je dochter meedoet aan een rage is haar eigen keuze. Het kan zijn dat je dochter de plissé rokjes helemaal niet leuk vindt en veel liever een fancy spijkerrokje draagt. Terwijl de rest van haar vriendinnen niet genoeg plissé rokjes kunnen hebben.


Steeds verschillende modeverschijnselen

Rages blijven het gehele jaar bestaan. De ene trend blijft langer dan de andere. In deze categorie worden de trends binnen de collectie van Shoeby uitgelicht. De Shoeby winkels. Zij helpen jou met het samenstellen van de gaafste outfits.


Meegaan met de rage

Of het nu winter, zomer, herfst of lente is, elk jaargetijde heeft specifieke trends. De rages worden een tijd door veel mensen gedragen waarna deze weer overgaat in een nieuwe hipe. Gaat jouw dochter mee of wil jouw dochter zich graag onderscheiden van de andere meiden? Op zoek naar de nieuwste trends met bijbehorende artikelen voor je kleine meid? Kom dan snel naar www.shoeby.nl.