Meisjes schoenen

4 Resultaten

Meisjes schoenen

Filters
Maat
Kleur
Materiaalsamenstelling
Prijs
30 - € 50
30 - € 50

Met de schoenen van Shoeby aan haar voeten gaat ieder meisje het avontuur aan! Gaan jullie op vakantie? Dan kan ze niet zonder de kleurrijke sandalen. Op de fiets naar school? Dat gaat het gemakkelijkst op een paar sneakers. Oftewel, ons online aanbod aan schoenen past bij iedere gelegenheid. Ze gaan perfect samen met de tops, jurken, spijkerbroeken, sweaters, jumpsuits en rokjes uit de Jill collectie. Zo ontstaat er altijd een hippe afronding van haar outfit. Winter of zomer


Roze sneakers en kleurrijke sandalen

Een ding is zeker: in de zomer gaan we voor vele kleurtjes. De witte gympen voor meisjes worden afgewisseld met roze sneakers. De sandalen zijn voorzien van hippe pompons in alle kleurtjes van de regenboog. Bij die sandaaltjes wisselt ze ook nog eens verschillende nagellakjes af om haar look compleet te maken. Zo steelt je dochter overal de show: van de Hollandse kust tot aan Ibiza.


Meisjesschoenen in alle maten

In onze online shop vind je meisjesschoenen van maat 26 tot maat 37. Zo vindt ieder meisje – groot of klein – heel makkelijk haar favoriete shoes. Wij willen namelijk dat iedere meid zich bijzonder voelt, attitude uitstraalt en met een glimlach op haar gezicht een paar nieuwe kinderschoenen koopt.