Heren broeken

14 Resultaten

Heren broeken

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Sluiting
Prijs
50 - € 100
50 - € 100

Herenbroeken zijn er in vele soorten en modellen. Het brede assortiment bij Shoeby bestaat onder andere uit pantalons, jeans, chino’s en joggers. De broek bepaalt voor een groot deel jouw kledingstijl. In je vrije tijd wil je natuurlijk het liefst een broek die comfortabel zit maar ga je naar een feestje dan wil je er fashionable bijlopen. Voor welk moment op de dag je ook opzoek bent bij Shoeby hebben we een broek die bij jou past.


Casual jogger

Goed nieuws voor de mannen die dol zijn op een sportieve look en het liefst zo comfortabel mogelijk gekleed gaan! De jogging broek is hot. En nee, niet alleen voor een luie zondag of een avondje bank hangen. De huidige joggers zijn zo verfijnt dat je ze het liefst de hele dag wil dragen. En dat mag ook! Een casual chic look creëren met een jogger? Ja hoor, dat kan prima. Draag de jogger dan met een polo of een overhemd. En een tip van flip combineer de jogger niet met een T-shirt in eenzelfde kleur, dit kan er al snel uitzien alsof je een pyjama aanhebt!


Perfecte pantalon

De pantalon in eerste instantie bedacht voor chique aangelegenheden. Toch kun je de broek ook heel goed casual smart combineren door hem te dragen met een statement statement T-shirt of een grofgebreide trui. Wil je toch wat netter gekleed voor een goed feestje of voor op het werk combineer de pantalon dan met een overhemd of een polo.