Broeken

40 Resultaten

Broeken

Filters
Maat
Kleur
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Sluiting
Prijs
30 - € 100
30 - € 100

Shop de meest veelzijdige collectie dames broeken bij Shoeby

Broeken zijn een belangrijke basis voor veel outfits. Het is tevens een perfect item om variatie mee aan te brengen in je garderobe, er zijn tenslotte exemplaren in allerlei soorten, maten en kleuren. Bij Shoeby shop je dames broeken die je eindeloos en naar hartenlust combineert. Stoer of klassiek, sportief of vrouwelijk, trendy of minimalistisch: met een broek van Shoeby ben je altijd verzekerd van een unieke look.

Dames broeken voor iedere gelegenheid

Dat je talloze looks kunt creëren met het uitgebreide aanbod dames broeken van Shoeby is overduidelijk. Dat betekent ook dat er voor iedereen en voor elk moment een geschikte broek te vinden is. Een broek die naar je werk kunt dragen, waarin je een avondje uit kunt met vriendinnen of het perfecte exemplaar voor een eerste date: je vindt ze allemaal in onze collectie.

Hoe style je een zwarte broek voor dames office proof?

Ben je op zoek naar en broek voor een zakelijke aangelegenheid? Een zwarte broek voor dames is zonder twijfel een verrijking van je work wardrobe. Wil je zelfverzekerd voor de dag komen in een powerfull outfit? Ga dan voor een zwarte pantalon en combineer ‘m met een classy satijnen blouse. Voor de ultieme boss babe vibes draag je er een bijpassende blazer overheen. Zowel vrouwelijke pumps als klassieke loafers matchen goed met deze look. Maak het geheel af met gouden statement oorbellen.

Hoe creëer je een festival look met een cargo broek voor dames?

De cargo broek voor dames is hot! Je kunt onmogelijk om deze trend heen, want de broeken duiken overal op. Ze verschijnen in allerlei neutrals zoals ecru, camel, beige en de klassieker onder de cargo’s: army green. Combineer ‘m met een basic T-shirt, sporty sneakers en een statement schoudertas voor een effortless festival look. Koelt het ‘s avonds af? Draag er dan een nonchalant, oversized bomberjack overheen en oversized feest in stijl door tot in de late uurtjes.

Never ending trend: flared broeken!

Grote kans dat je al een of zelfs meerdere flared broeken in je kledingkast hebt hangen. Deze trend gaat al even mee, maar verveelt nog lang niet! Het model van deze broek sluit super mooi aan en hij is vaak gemaakt van zachte, elastische materialen. Deze broeken zijn zowel comfortabel als stijlvol: de perfecte combinatie als je het ons vraagt. Ga jij voor een basic variant of een flared broek in onze signature prints? Combineer je flared broek met een zachte sweater, een stoer jack en rocky boots voor een coole everyday look.

Ontdek broeken in de trendkleuren van het seizoen

Trendkleuren komen en gaan: ieder seizoen stellen we weer zorgvuldig een trendy kleurenpalet samen. Naast dames broeken in basiskleuren zoals zwart, wit en beige vind je ook exemplaren in dé trendkleuren van het seizoen. Van sfeervolle herfstkleuren tot popping colors voor ultieme summer vibes. Zo shop gegarandeerd een broek die aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Van een camelkleurige cargo broek voor dames tot een roze wide leg broek van satijn of een klassieke zwarte broek voor dames zoals de pantalon.

Hoe vind je de perfecte broek die past bij jouw figuur?

Het zandloperfiguur komt erg goed weg met een skinny jeans of flared broeken. Wanneer je een peerfiguur hebt kun je het beste gaan voor een bootcut model of straight leg variant. En probeer eens een boyfriend- of mom jeans als je atletisch gebouwd bent. Weet je niet precies wat je lichaamsvorm is, of twijfel je in welke broek jouw figuur het beste tot haar recht komt? Loop eens binnen bij een Shoeby-store, daar kun je zo veel verschillende broeken passen als je wilt. Bovendien staan onze personal stylisten voor je klaar met stylingadvies.

Hulp nodig bij het vinden en stylen van de perfecte broek?

Wat je persoonlijke stijl of smaak ook is, de meest veelzijdige dames broeken shop je het hele jaar door bij Shoeby. Soms kun je wel wat hulp en advies gebruiken bij het vinden van de perfecte broek, of bij het samenstellen van een statement look. Gelukkig staan onze personal stylisten voor je klaar in de Shoeby-store bij jou in buurt met advies en handige stylingtips. Together we find the perfect you!