Bomberjacks

Shop trendy bomberjacks bij Shoeby

Bomberjacks zijn sinds een tijd geleden weer helemaal terug in het straatbeeld. Dit trendy jackje is ooit ontworpen voor piloten en gabbers, maar hangt tegenwoordig bij iedere fashionista in haar garderobe. Celebs, fashion bloggers en de catwalk laten ons precies zien hoe je het bomberjasje op een verschillende stijlvolle manieren kunt combineren.

Stoer of ladylike

Het bomberjack voor dames is op eindeloos veel manieren te combineren. Draag het jasje bijvoorbeeld in combinatie met stoerebiker boots, een leather look pants en een statement tee. Edgy look gegarandeerd! Hoewel het bomberjasje voor dames een stoere look heeft, is het ook prima op een vrouwelijke manier te combineren om zo wat extra edge aan je feminine look toe te voegen. Zo draag je de bomberjas ook prima in combinatie met een elegante skinny jeans of een sophisticated rok.High heels eronder en je bent ready om de straten in je bomberjack te rocken!

Voor welke variant van het bomberjack ga jij?

Het originele bomberjasje, zoals we deze vanuit jaren geleden kennen, verscheen vaak in de kleur groen of zwart. Maar dit is verleden tijd sinds de designers ermee aan de slag zijn gegaan! In de online shop van Shoeby vind je namelijk een enorm aanbod aan bomberjassen voor dames. All-over prints, bloemen, opvallende kleuren, niets is te gek! Is “casual” het woord dat jouw kledingstijl het best omschrijft? Dan haal jij je modehart op bij de oversized bomberjasjes van Shoeby. Voor de sportieve fashionista is er genoeg keus. Helemaal into de floral of animal prints? Ook voor jou is er een perfect jack! Wat voor kledingstijl je ook hebt, met de bomberjacks van Shoeby geef je jouw look een fashionable upgrade.

Hulp nodig bij het stylen van een dames bomberjack?

Wat je stijl ook is en waar je ook voor staat. Bij Shoeby ben je bij het juiste adres. Soms kun je wel wat hulp gebruiken in de zoektocht naar een nieuwe outfit. Onze personal stylisten staan in de dichtstbijzijnde Shoeby-winkel voor je klaar. Handig als je een sportieve, alledaags of trendy look wil creëren met een bomberjack. Samen zoeken we naar jouw persoonlijke stijl. Here for you!