Dames oorbellen

107 Resultaten

Dames oorbellen

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Materiaalsamenstelling
Prijs
5 - € 30
5 - € 30

Oorbellen zijn dé accessoire om je look een fashionable upgrade mee te geven. In de online shop vind je on-trend varianten die ook nog eens betaalbaar zijn. Ga voor minimalistische knopjes of kies voor een opvallend statement paar. Voor welke look je ook gaat, met trendy hangers kom jij de dag wel door!


Mix and match je sieraden

Oorbellen maken van je outfit iets bijzonders. Gouden of zilveren oorbellen zijn bijvoorbeeld een super chique toevoeging aan je party jurkje, maar geven ook je alledaagse outfit een sophisticated touch. Dit terwijl zwarte oorbellen je look een edgy twist geven. Ga voor de tijdloze parel hangers of mix en match met knopjes in verschillende kleuren.


Statement of minimalistisch

De oorbel gaat nooit out of fashion, in de online shop van Shoeby vind je dit accessoire altijd volgens de laatste trends. Een trend momenteel binnen dit sieraad? Minimalistisch! Vandaag de dag spotten we alle fashion bloggers met meerdere minimalistische oorbelletjes. Draag er een opvallende ketting of armband bij om je hippe look compleet te maken. Niet je ding? Kies dan juist voor een paar oversized statement earrings. In de online shop vind je bijvoorbeeld stoere creolen. Wat voor stijl je ook hebt, in de online shop van Shoeby vind je het perfecte paar oorbellen dat helemaal bij jou past!