• Gratis verzending naar de winkel
  • 120 dagen retourtermijn
  • 8.9/10 beoordeling van 3871 klanten
Haarverzorging

Haarverzorging bruin haar

Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Bruin haar

Heb jij bruin haar en ben je op zoek naar de beste haarproducten? Dan zit je bij Shoeby helemaal goed. Shoeby verkoopt namelijk naast accessoires, schoenen en kleding voor het hele gezin nu ook haarverzorgingsproducten van het trendy merk TIGI Haircare. Het zou zonde zijn als je hele party look compleet is, maar je haar niet zit zoals je zou willen. Het is bij Shoeby daarom mogelijk om je hele look te shoppen. Daarnaast verteld je haar ook hoe gezond je bent. Het gebruik van de juiste producten is hierbij heel belangrijk.


Bestanddelen

De haarproducten voor bruin haar zijn parabeen-vrij en bevatten verschillende vitaminen voor het haar. Om het beste resultaat te krijgen is de ‘Fashionista Brunette” lijn de beste keuze. Deze lijn van TIGI Haircare is speciaal voor brunettes. De kastanje extracten en warme kleurtoners van deze producten zorgen er voor dat het haar meer glans krijgt en dat de bruine kleur verstrekt wordt. Heb jij een ander haartypen? TIGI haircare maakt onderscheidt tussen de volgende typen, fijn en normaal haar, droog en beschadigd haar of blond haar.


Gebruiksaanwijzing

Om een zo goed mogelijk effect te krijgen is het bij bruin haar belangrijk dat je niet te veel producten gebruikt. Er bestaat dan de kans dat je haar snel vet wordt en je het veel moet wassen. Gebruikt bij bruin haar eerst de Fashionista Brunette shampoo. Breng de shampoo aan op nat haar, masseer hem goed in en spoel hem grondig uit. Ga hierna over op de Fashionista Brunette conditioner. Breng deze aan op de lengtes en de punten van het haar. Laat de conditioner 3 tot 5 minuten zitten en spoel deze daarna grondig uit. Om het haar uitermate te verzorgen is het goed om ook nog het Fashionista Brunette masker te gebruiken. Breng hem aan op schoon, nat haar. Laat het masker minimaal 5 minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit. Geef bruin haar net zoveel aandacht als de rest van je uiterlijk en kom naar Shoeby.nl voor de beste haarverzorging.


Onze verzorgingsproducten kunnen alleen in goede en ongebruikte staat, inclusief de eventueel bijbehorende cadeaus, geretourneerd worden. Het is daarbij de noodzaak dat het artikel in de originele verpakking zit. Geopende of beschadigde verpakkingen worden niet teruggenomen.