• Gratis verzending naar de winkel
  • 120 dagen retourtermijn
  • 8.9/10 beoordeling van 3905 klanten
Haarverzorging

Haarverzorging voor blond haar

Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Blond haar

Heb jij blond haar en ben je op zoek naar de beste haarproducten? Dan zit je bij Shoeby helemaal goed. Shoeby verkoopt namelijk naast accessoires, schoenen en kleding voor het hele gezin nu ook haarverzorgingsproducten van het trendy merk TIGI Haircare. Het zou zonde zijn als je hele party look compleet is, maar je haar niet zit zoals je zou willen. Het is bij Shoeby daarom mogelijk om je hele look te shoppen. Daarnaast verteld je haar ook hoe gezond je bent. Het gebruik van de juiste producten is hierbij heel belangrijk.


Bestanddelen

De haarproducten voor blond haar zijn parabeen-vrij en bevatten verschillende vitaminen voor het haar. Om het beste resultaat te krijgen is de ‘Fashionista Violet” lijn de beste keuze. Deze lijn van TIGI Haircare is speciaal voor blonde highlights en natuurlijk of geverfd blond en grijs haar. De producten verbeteren blonde tinten in het haar, ontdoet het haar van gele tinten en laat het haar stralen.Heb jij een ander haartypen? TIGI haircare maakt onderscheidt tussen de volgende typen, fijn en normaal haar, droog en beschadigd haar ofnbruin haar.


Gebruiksaanwijzing

Om een zo goed mogelijk effect te krijgen is het bij blond haar belangrijk dat je niet te veel producten gebruikt. Er bestaat dan de kans dat je haar snel vet wordt en je het veel moet wassen. Gebruikt bij blond haar eerst de Fashionista Violet shampoo. Breng de shampoo aan op nat haar, masseer hem goed in en spoel hem grondig uit. Ga hierna over op de Fashionista Violet conditioner. Breng deze aan op de lengtes en de punten van het haar. Laat de conditioner 3 tot 5 minuten zitten en spoel deze daarna grondig uit. Om het haar uitermate te verzorgen is het goed om ook nog het Fashionista Violet masker te gebruiken. Breng hem aan op schoon, nat haar. Laat het masker minimaal 5 minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit. Geef blond haar net zoveel aandacht als de rest van je uiterlijk en kom naar Shoeby.nl voor de beste haarverzorging.


Onze verzorgingsproducten kunnen alleen in goede en ongebruikte staat, inclusief de eventueel bijbehorende cadeaus, geretourneerd worden. Het is daarbij de noodzaak dat het artikel in de originele verpakking zit. Geopende of beschadigde verpakkingen worden niet teruggenomen.