• Gratis verzending naar de winkel
  • 120 dagen retourtermijn
  • 8.9/10 beoordeling van 3947 klanten
Haarverzorging

Haarmasker

Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Haarmaskers

Schoon en gezond haar is de basis voor een goede haarverzorging. Het gebruik van een goed haarmasker is daarbij heel belangrijk. Je haar verteld je namelijk niet alleen hoe gezond je bent, het maakt ook je hele look compleet. Een fashionable outfit met futloos haar is het nèt niet. Het gebruik van de juiste producten is hierbij heel belangrijk. Shoeby verkoopt naast accessoires, schoenen en kleding nu ook haarverzorgingsproducten van het trendy merk TIGI Haircare.


Bestanddelen

Elk haarmasker heeft zijn eigen voordelen. De producten in de Catwalk lijn van Tigi zijn parabeen-vrij en bevatten verschillende vitaminen voor het haar. De verschillende haarmaskers van Tigi gebruik je nadat je het haar hebt gewassen. Breng het aan op het gehele haar en laat minimaal 5 minuten in trekken. Spoel het daarna grondig uit. Het haarmasker is extreem voedend enm maakt het haar zijdezacht. Per haartype heeft het haarmasker nog meer voordelen. De parel extracten van het masker zorgen er voor dat blond haar en highlights gaan stralen en het haarmasker voor brunettes zorgt ervoor dat de kastanje kleur behouden wordt en je controle hebt over eventueel kroes haar. Naast dat je een goed haarmasker gebruikt is het goed om de verdere verzorging ook met de juiste producten te doen. Een goede shampoo, conditioner en haarstylingproducten zijn daarbij ook heel belangrijk.


Haartypen

Geen enkel haartype vindt het fijn om elke dag gewassen te worden. Het hangt van de structuur af hoe vaak je het haar het beste kan wassen. De catwalk lijn van TIGI Haircare bevat producten afhankelijk van het haartype. Zo worden de volgende haartypen onderscheiden; fijn en normaal haar, droog en beschadigd haar, blond en brunette. Val jij niet in een deze categorieën dan is de ‘your highness’ lijn geschikt voor jou. Deze zijn namelijk geschikt voor elk haartype. Geef je haar net zoveel aandacht als de rest van je uiterlijk en kom naar Shoeby.nl voor de beste haarmaskers.


Onze verzorgingsproducten kunnen alleen in goede en ongebruikte staat, inclusief de eventueel bijbehorende cadeaus, geretourneerd worden. Het is daarbij de noodzaak dat het artikel in de originele verpakking zit. Geopende of beschadigde verpakkingen worden niet teruggenomen.