• Gratis verzending en retour via de winkel
  • 120 dagen retourtermijn
  • 8.9/10 beoordeling van 3807 klanten
Home

Fred van Leer kerstballen collectie

Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Fred kerstballen

Wie deze winter één van de Shoeby-winkels binnenwandelt, komt daar een paar hele bijzondere items tegen. Denk aan een tijger met een roze pet en een zwarte leren broek. Een circusolifant op een vrolijk gekleurde bal of Fred van Leer op roze pumps. We hebben het over de kerstballencollectie van Fred van Leer voor Shoeby.


“Ik hou van kerst! Schat van mij mag het 52 weken per jaar kerst zijn. Ik hou van het weer. Iedereen is bloed chagrijnig. Dus kaarsjes aan, heerlijk!” Zo kondigde Fred zijn kersballencollectie aan tijdens de kick-off van het nieuwe fashion seizoen bij Shoeby. Omdat Fred zo van kerst houdt heeft hij samen met Mieke van Deursen oprichtster van Shoeby deze toffe collectie samengesteld.


Je kan de boom in

“Het pronkstuk.., dat ben ik natuurlijk zelf. Hang mij maar in die boom, wie kan dat nou zeggen” vertelt Fred lachend. Fred heeft het over de kerstbal van zichzelf gehuld in een zwart pak, wit overhemd en roze pumps. Fred heeft elk jaar een grande kerstboom gevuld met de mooiste kerstversieringen. Dat hij nu zelf een collectie mocht ontwerpen is een droom die uitkomt.


O-zo-foute kerstboom

De ornamenten zijn geïnspireerd op de lijfspreuk van Fred “Life is a circus, and that’s what it is!”. De circusolifant , het aapje én de circustrommel heeft hij zelfs op zijn arm getatoeëerd staan. Naast de vrolijke circus karakters vind je ook kerstballen met leopard print, één in de vorm van een oranje tas en een roze pump. Eén ding is zeker, met de kerstballen van Fred maak jij jouw o-zo-foute kerstboom helemaal af!