• Gratis verzending naar de winkel
  • 120 dagen retourtermijn
  • 8.9/10 beoordeling van 3871 klanten
Home

Fred van Leer kerstballen collectie

Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Fred kerstballen

Shoeby viert weer kerst met Fred van Leer! Ook dit jaar heeft Fred een prachtige kerstballencollectie ontworpen voor Shoeby, want hij hóúdt van de feestdagen. Zeker deze kerst is het heerlijk om het thuis extra gezellig te maken. Steek de kaarsjes aan, zet een gezellig kerstmuziekje op en geniet van een prachtige, o-zo-foute kerstboom met de nieuwe kerstballen by Fred. Dit jaar zijn ze niet alleen in de winkels verkrijgbaar, maar ook online! Ontdek de nieuwe collectie en versier de boom met jouw favoriete kerstballen.


Unieke ornamenten

De collectie bestaat uit unieke ornamenten met verschillende materialen, kleuren en natuurlijk heel veel glitters. Denk bijvoorbeeld aan een roze opblaasflamingo, een olifantje dat door een hoepel springt, een roze pump, een glitterende alpaca en een zachte panda. Bovendien kon de kerstman mét mondkapje ook niet ontbreken dit jaar. Daarnaast kan je Fred’s favoriete uitspraken ook in de boom hangen, zoals “Dag schat” en “Roekoe roekoe”. Hoe leuk is dat? Kies jouw favoriete kerstballen en maak jouw kerstboom een feestje om naar te kijken.


Fred kan de boom in

Het pronkstuk van de collectie is natuurlijk de kerstbal van Fred zelf! Hierbij is hij gehuld in een zwart pak en een bruinkleurige jas met geblokte print. Ook heeft hij een zonnebril op, een telefoon in de hand en hij draagt fashionable loafers. Deze kerstbal kan natuurlijk niet ontbreken in de collectie én niet in jouw boom.

Eén ding is zeker, met alle kerstballen van Fred maak jij jouw o-zo-foute kerstboom helemaal af! Ontdek de collectie online of ga naar jouw favoriete Shoeby-winkel in de buurt waar onze personal shoppers voor je klaarstaan.