• Gratis verzending naar de winkel
  • 120 dagen retourtermijn
  • 8.9/10 beoordeling van 3947 klanten
Haarverzorging

Conditioners

Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Conditioners

Schoon en gezond haar is de basis voor een goede haarverzorging. Het gebruik van een goede conditioner is daarbij heel belangrijk. Je haar verteld je namelijk niet alleen hoe gezond je bent, het maakt ook je hele look compleet. Een fashionable outfit met futloos haar is het nèt niet. Het gebruik van de juiste producten is hierbij heel belangrijk. Shoeby verkoopt naast accessoires, schoenen en kleding nu ook haarverzorgingsproducten van het trendy merk TIGI Haircare.


Bestanddelen

Elke Conditioner heeft zijn eigen voordelen. De producten in de Catwalk lijn van Tigi zijn parabeen-vrij en bevatten verschillende vitaminen voor het haar. De verschillende conditioners van TIGI gebruik je na dat je het haar hebt gewassen. Breng het aan op de lengtes en de punten en laat het 3 tot 5 minuten in trekken. Spoel het daarna grondig uit. De conditioner voedt en verzorgt het haar, waarna het meer volume en glans heeft. Per haartype heeft de conditioner nog meer voordelen. Bij blondines verbeterd het de blonde tinten in het haar en de conditioner voor brunettes zorgt ervoor dat het haar niet verzwaard zodat het goed in model te brengen is. Naast dat je een goede conditioner gebruikt is het goed om de verdere verzorging ook met de juiste producten te doen. Een goede shampoo, haarmasker en haarstylingproducten zijn daarbij ook heel belangrijk.


Haartypen

Geen enkel haartype vindt het fijn om elke dag gewassen te worden. Het hangt van de structuur af hoe vaak je het haar het beste kan wassen. De catwalk lijn van TIGI Haircare bevat producten afhankelijk van het haartype. Zo worden de volgende haartypen onderscheiden; fijn en normaal haar, droog en beschadigd haar, blond en brunette. Val jij niet in een van deze categorieën dan is de ‘your highness’ lijn geschikt voor jou. Deze zijn namelijk geschikt voor elk haartype. Geef je haar net zoveel aandacht als de rest van je uiterlijk en kom naar Shoeby.nl voor de beste conditioners.


Onze verzorgingsproducten kunnen alleen in goede en ongebruikte staat, inclusief de eventueel bijbehorende cadeaus, geretourneerd worden. Het is daarbij de noodzaak dat het artikel in de originele verpakking zit. Geopende of beschadigde verpakkingen worden niet teruggenomen.