• Gratis verzending naar de winkel
  • 120 dagen retourtermijn
  • 8.9/10 beoordeling van 3947 klanten
Dames

Dames haarverzorging

Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Haarverzorging

Een goede haarverzorging is de basis voor iedere vrouw. Je haar verteld je niet alleen hoe gezond je bent, het maakt ook je hele look compleet. Een fashionable outfit met futloos haar is het nèt niet. Naast schoenen, accessoires en kleding voor het hele gezin gaat Shoeby nu ook haarproducten verkopen. Shoeby wil immers jou de mogelijkheid geven een hele look te kopen. De catwalk serie van het merk TIGI Haircare is daarbij een uitstekende keuze. Tigi Haircare bevat namelijk de meest moderne en uiteenlopende verzorgingsproducten met allemaal een andere specialisatie.


Haartypen

Iedereen heeft ander haar. Sommige mensen hebben last van droog haar, anderen van vet, statisch of dof haar. Het is belangrijk dat je weet dat iedere haarsoort een andere soort verzorging nodig heeft. Het assortiment van Shoeby bevat productlijnen die voor een bepaalde haartype is. Zo wordt er onderscheid gemaakt tussen fijn en normaal haar, droog en beschadigd haar, blond haar en bruin haar. De Violet lijn maakt jouw blonde look mooi glanzend en de oatmeal & Honey lijn maakt beschadigd en droog haar zijdezacht. Voor elke vrouw wat wils.


Aanbod

Door de producten in het assortiment bij Shoeby weet je zeker dat je haar een goede verzorging krijgt. Het aanbod bevat voor elk haartype een shampoo, conditioner, masker en producten om je haar mooi af te stijlen. Daarnaast zijn alle producten parabeen-vrij en bevat het verschillende mineralen zodat je haar altijd goed zit.


Zorg ervoor dat jouw haar de juiste haarverzorging krijgt met de producten van Tigi Haircare. Ga nu naar Shoeby.nl om te kijken welke lijn het beste bij jou past.


Onze verzorgingsproducten kunnen alleen in goede en ongebruikte staat, inclusief de eventueel bijbehorende cadeaus, geretourneerd worden. Het is daarbij de noodzaak dat het artikel in de originele verpakking zit. Geopende of beschadigde verpakkingen worden niet teruggenomen.