• Gratis verzending naar de winkel
  • 120 dagen retourtermijn
  • 8.9/10 beoordeling van 3905 klanten
Haarverzorging

Haarverzorging fijn en normaal haar

Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Fijn en normaal haar

Heb jij fijn en normaal haar en ben je op zoek naar de beste haarproducten? Dan zit je bij Shoeby helemaal goed. Shoeby verkoopt namelijk naast accessoires, kleding voor het hele gezin en schoenen nu ook haarverzorgingsproducten van het trendy merk TIGI Haircare. Het zou zonde zijn als je hele party look compleet is, maar je haar niet zit zoals je zou willen. Het is bij Shoeby daarom mogelijk om je hele look te shoppen. Daarnaast verteld je haar ook hoe gezond je bent. Het gebruik van de juiste producten is hierbij heel belangrijk.


Bestanddelen

De haarproducten voor fijn en normaal haar zijn parabeen-vrij en bevatten verschillende vitaminen voor het haar. Om het beste resultaat te krijgen is de ‘Your highness elevating” lijn de beste keuze. Deze lijn van TIGI Haircare geeft fijn en normaal haar meer volume, je haarkleur wordt mooi behouden en het beschermt tegen hitte en Uv-straling. Daarnaast krijgt je haar meer glans en voelt het zijdezacht aan. Heb jij een ander haartypen? TIGI haircare maakt onderscheidt tussen de volgende typen, droog en beschadigd haar, blond of bruin haar.


Gebruiksaanwijzing

Om een zo goed mogelijk effect te krijgen is het bij fijn en normaal haar belangrijk dat je niet te veel producten gebruikt. Er bestaat dan de kans dat je haar snel vet wordt en je het veel moet wassen. Gebruikt bij fijn en normaal haar eerst de Your Highness Elevating shampoo. Breng de shampoo aan op nat haar, masseer hem goed in en spoel hem grondig uit. Ga hierna over op de Your Highness Elevating conditioner. Breng deze aan op de lengtes en de punten van het haar. Laat de conditioner 3 tot 5 minuten zitten en spoel deze daarna grondig uit. Om je haar helemaal af te stijlen is het goed om de Salt spray te gebruiken. Je krijgt een mooi beachlook met veel volume. Geef fijn en normaal haar net zoveel aandacht als de rest van je uiterlijk en kom naar Shoeby.nl voor de beste haarverzorging


Onze verzorgingsproducten kunnen alleen in goede en ongebruikte staat, inclusief de eventueel bijbehorende cadeaus, geretourneerd worden. Het is daarbij de noodzaak dat het artikel in de originele verpakking zit. Geopende of beschadigde verpakkingen worden niet teruggenomen.