• Gratis verzending naar de winkel
  • 120 dagen retourtermijn
  • 8.9/10 beoordeling van 3947 klanten
Haarverzorging

Haarverzorging droog en beschadigd haar

Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Droog en beschadigd haar

Heb jij droog en beschadigd haar en ben je op zoek naar de beste haarproducten? Dan zit je bij Shoeby helemaal goed. Shoeby verkoopt namelijk naast accessoires, schoenen en kleding voor het hele gezin nu ook haarverzorgingsproducten van het trendy merk TIGI Haircare. Het zou zonde zijn als je hele party look compleet is, maar je haar niet zit zoals je zou willen. Het is bij Shoeby daarom mogelijk om je hele look te shoppen. Daarnaast verteld je haar ook hoe gezond je bent. Het gebruik van de juiste producten is hierbij heel belangrijk.


Bestanddelen

De haarproducten voor droog en beschadigd haar zijn parabeen-vrij en bevatten verschillende vitaminen voor het haar. Om het beste resultaat te krijgen is de ‘Oatmeal & Honey” lijn de beste keuze. Deze lijn van TIGI Haircare maakt droog en beschadigd haar zijdezacht. De formule met Acia honing, tarwe-eiwit en vitamine E helpt het haar te hydrateren waardoor het weer glad en glanzend wordt. Daarnaast wordt je haarkleur mooi behouden. Heb jij een ander haartypen? TIGI haircare maakt onderscheidt tussen de volgende typen, fijn en normaal haar, blond of bruin haar.


Gebruiksaanwijzing

Om een zo goed mogelijk effect te krijgen is het bij droog en beschadigd haar belangrijk dat je niet te veel producten gebruikt. Er bestaat dan de kans dat je haar snel vet wordt en je het veel moet wassen. Gebruikt bij droog en beschadigd haar eerst de Oatmeal & Honey shampoo. Breng de shampoo aan op nat haar, masseer hem goed in en spoel hem grondig uit. Ga hierna over op de Oatmeal & Honey conditioner. Breng deze aan op de lengtes en de punten van het haar. Laat de conditioner 3 tot 5 minuten zitten en spoel deze daarna grondig uit. Om het haar uitermate te verzorgen is het goed om ook nog het Oatmeal & Honey masker te gebruiken. Breng hem aan op schoon, nat haar. Laat het masker minimaal 5 minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit. Geef droog en beschadigd haar net zoveel aandacht als de rest van je uiterlijk en kom naar Shoeby.nl voor de beste haarverzorging.


Onze verzorgingsproducten kunnen alleen in goede en ongebruikte staat, inclusief de eventueel bijbehorende cadeaus, geretourneerd worden. Het is daarbij de noodzaak dat het artikel in de originele verpakking zit. Geopende of beschadigde verpakkingen worden niet teruggenomen.