Dames jacks

9 Resultaten

Dames jacks

Filters
Maat
Kleur
Pasvorm
Mouwvorm
Materiaalsamenstelling
Sluiting
Prijs
50 - € 200
50 - € 200

Dames jacks voor elke gelegenheid

Jacks zijn de perfecte afronding voor een on-trend look. Een multifunctioneel jasje dient perfect als tussenjas tijdens het voor- en najaar, maar geeft ook een fashionable touch aan je outfit. In de shop vind je dan ook een ruim aanbod aan on-trend jasjes waarmee je bijna het hele jaar trendy door de straten paradeert.

De fashionable afronding van je outfit

Met een jack geef je je look eenvoudig een stijlvolle upgrade. In de online shop vind je een enorm divers aanbod aan jasjes voor het hele jaar door. Lange jasjes of korte modellen, exemplaren met een all-over bloemen- of panterprint. Een jasje is ook perfect als je even niet weet wat je moet aantrekken. In de shop vind je dan ook een ruim aanbod aan dames spijkerjasjes, dames biker jasjes en dames outdoor jassen. Maar ook het bomberjack is dit seizoen een echte musthave.

Dames jassen en jacks voor iedere stijl

Wie je ook bent en waar je ook voor staat, bij Shoeby is er altijd een dames jas of jack die bij jou past. Speciaal voor jou selecteren onze designers de mooiste patronen, prints en kleuren om voor jou een one of a kind dames jack te maken. Onze klanten zijn de grootste inspiratiebron en daarvoor onderzoeken we de laatste trends. Zo creëren we voor elke gelegenheid een dames jas of jack die onderling te combineren is met andere artikelen uit onze collecties. Het fijne aan een jack is dat je het item één heel jaar kan doordragen.

Dames jassen voor elke seizoen

Jassen en jacks zijn in verschillende soorten en stijlen. Zo kan je voor een casual, trendy, chique of stoer gaan. Bij Shoeby hebben we genoeg in dames jacks in ons assortiment om er stijlvol uit te zien in jouw persoonlijke stijl. Zo hebben we voor elke gelegenheid en seizoen en passende jas. Zo is de gewatteerde jas perfect voor de koudere dagen. In de tussenperiode van de herfst en lente wil je een jack die makkelijk aan-en uit kan. Dan zijn bikerjacks, trenchcoats en bomberjacks de perfecte oplossing. Tijdens de zomermaanden is het handige om dunne laagjes te creëren. Kies dan voor een sleeveless jack, een giletgilet of een luchtige kimono voor een stijlvolle look.

Musthave jassen voor dames

Bij Shoeby vind je jassen en jacks in allerlei verschillende soorten modellen. Style je look stoer af met een vegan leren jack. Of ga voor een oversized denim jack voor dames, deze zijn inmiddels niet meer uit het straatbeeld weg te denken voor een on-trend look. Maar ook met een oversized blazer of een velvet jack creëer je eenvoudig een stijlvolle look.

Hulp nodig bij het vinden of stylen van dames jacks?

Heb je moeite met het vinden van de perfecte jas voor jouw look? Kom dan eens langs bij jouw dichtstbijzijnde Shoeby-winkel om je laten adviseren door een van de personal stylisten. Zo gaan we samen op zoek naar een jack die bij jouw persoonlijke stijl past. We’re here for you!