Meisjes jurken

9 Resultaten

Meisjes jurken

Filters
Maat
Kleur
Pasvorm
Mouwvorm
Materiaalsamenstelling
Prijs
20 - € 50
20 - € 50

Met een jurkje zit je altijd goed! En als je denk dat de jurk alleen voor girly meisjes is dan heb je het mis want er zijn veel verschillende stijlen. Jurkje met ruffles, oversized sweater dresses en nonchalante jurkjes met wijd uitlopende rokjes. You name it, we have it!


Sweater dress

What a girl wants! Een sweaterjurk is precies die jurk die elk meisje wil hebben! Hij heeft dan ook alles mee want het zit super comfortabel en is ook nog eens heel fashionable. Combineer de sweaterdress met een printed legging en een stoere bikerjack en hoppa tijd om naar buiten te gaan.


Maxi jurken

Een maxi dress is allang niet meer alleen voor dames. Ook hippe meiden gaan voor de lange jurk. Het is zo’n item die je ieder seizoen kunt dragen. In Nederland is het vaak van dat weer waarbij een kort jurkje of shortje nog net iets te fris is en dan is de maxi dress een goed alternatief. Draag de jurk dan gewoon met een spijkerjasje of bikerjack en chunky sneakers. Als het dan eindelijk warm weer is draag je hem gewoon lekker met een slippertje en een strohoed.