Dames T-shirts

36 Resultaten

Dames T-shirts

Filters
Maat
Kleur
Pasvorm
Mouwvorm
Materiaalsamenstelling
Prijs
10 - € 100
10 - € 100
Set 2 voor 50
34.99

Shop de leukste dames T-shirts bij Shoeby

T-shirts geven jouw outfit in een handomdraai een stoere of juist casual upgrade. Met een shirt kun je ook werkelijk waar alle kanten op, het hele jaar door! Daarom kun je ook nooit genoeg exemplaren in je kast hebben hangen. In de online shop van Shoeby vind je dan ook een ruim aanbod shirts! Van casual shirts tot aan meer uitgesproken stijlen; voor iedere look een shirt!

Hét basis item van vele trendy looks

Een T-shirt is het basis item van vele outfits. Met een top creëer je namelijk oneindig veel looks. Zo draag je een shirt in combinatie met een rok, short, jeans of broek! In het online aanbod vind je dan ook oneindig veel verschillende varianten. Zo vind je zwarte shirts, gestreepte shirts, witte shirts, shirts met opdruk, etc. op shoeby.nl. Voor ieder wat wils! Daarnaast zijn vrijwel alle shirts gemaakt van katoen en polyester wat zorgt voor een hoog draagcomfort, sterke kwaliteit en vormvaste stoffen.

Het IT-shirt als trend item

IT-shirts zijn absoluut een musthave voor iedere fashionista! Wat is een IT-shirt nou precies? Een IT-shirt is een top die voorzien is van een tekstuele opdruk of quote op de voorzijde. Super trendy dus. Deze statement shirts vind je in diverse kleuren en varianten in de online shop. Het fijne aan deze on-trend shirts? Je combineert ze met iedere look!

Hoe draag je een T-shirt?

Een T-shirt is op enorm veel verschillende manieren te dragen. Omschrijf je jouw stijl het best als casual? Dan draag je een shirt het best in combinatie met een tapered jeans. Voeg nog een stoer jack toe aan je outfit om je look net dat beetje extra te geven. Draag een shirt in combinatie met een rok voor een meer sophisticated outfit. High heels eronder en je paradeert ongetwijfeld stijlvol door de straten! Wil je een edgy outfit creëren? Draag een shirt dan in combinatie met een stoere destroyed spijkerbroek of een wide leg jeans.

Een minimalistische look

Van casual, sportief of chique? Bij Shoeby hebben we verschillende basis T-shirts, waarmee jij de show steelt. Een T-shirt is niet te ontbreken in jouw garderobe. De ultieme basics is natuurlijk een wit of zwart t-shirt variant, maar bij Shoeby zijn de t-shirts ook in een aangesloten of oversized model te vinden. Zo kan je met een basis item verschillende look creëren. Wil je deze look een trendy twist geven? Maak de look dan compleet met een vegan leren broek, een oversized vest, een straight fit jeans, een minirok of een chunky sneaker.

Statement T-shirts blijven on-trend

Elk seizoen zijn onze designers bezig met het creëren van unieke prints. Zo hebben we elk seizoen nieuwe prints in de meest trendy kleuren en ontwerpen. Een statement T-shirt is voorzien van een opvallende tekst, grafische prints en opvallende kleuren. Mix and match je outfit voor verschillende gelegenheden. Combineer je outfit feestelijk voor een festival met een strass denim jeans, of een flared broek en chunky sneakers. Wil je een statement T-shirt naar kantoor dragen? Maak je outfit dan compleet met een pantalon met een bijpassende blazer. Zo kan je genoeg combinatie maken met een statement T-shirt.

Hulp nodig bij het vinden of stijlen van een dames T-shirt?

Wat je persoonlijke stijl ook is, de meest veelzijdige dames T-shirts vind je op deze pagina. Soms heb je een beetje hulp nodig om te ontdekken wat het beste bij je past. Onze personal stylisten staan voor je klaar in een dichtstbijzijnde Shoeby-store bij jou in de buurt. Ze helpen jou met het samenstellen van de perfecte look met je favoriete T-shirt. Together we find the perfect you!