Dames armbanden

3 Resultaten

Dames armbanden

Armbanden mogen niet in je sieradenbakje ontbreken! Omdat je oneindig kunt variëren met dit sieraad, kun je er nooit genoeg hebben. In de online shop vind je dan ook een ruim aanbod van deze accessoire, in allerlei soorten en kleuren om oneindig te kunnen mixen and matchen. Een brede of smalle schakelarmband, een kralenarmband of een complete set aan kleurrijke armbandjes voor de ultieme finishing touch van je look.


Kleurrijk of neutraal

Een all time favorite? De schakelarmband. Bij Shoeby vind je een bijzondere variant op dit sieraad, namelijk een combinatie van zilver met rubber. Ieder seizoen ontdek je deze armband opnieuw in de trend kleuren van dat seizoen. Deze trendy armband is dé eyecatcher voor om je pols. Dit geldt ook voor de gecombineerde armbanden. Je vindt deze armbandjes in goud, zwart of verschillende kleuren, met bedels of met kraaltjes. Met dit armband setje geef je je look binnen een handomdraai net dat beetje extra. Draag de set helemaal in Ibiza stijl met twee, vier of zes tegelijk of los van elkaar.


Upgrade je outfit met accessoires

Naast al deze armcandy vind je bij Shoeby ook superveel andere musthave accessoires. Kettingen, oorbellen en haaraccessoires. Maar ook tassen, sjaals en riemen mogen niet in jouw collectie ontbreken om je look een fashionable upgrade te geven. Eén ding is zeker: met deze betaalbare armbanden geef je een basic outfit eenvoudig een fashionable finishing touch.