Jongens shorts

28 Resultaten

Jongens shorts

Filters
Maat
Kleur
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Sluiting
Prijs
20 - € 50
20 - € 50

Zwemmen, spelen en chillen. Bij Shoeby vind je jongens shorts voor elke gelegenheid. Ga voor een comfortabele jogging short, een stoere denim short of een vrolijke zwembroek. Shorts zijn ideaal voor de warme zomerdagen omdat ze lekker cool zitten. Daarnaast zijn ze net zo makkelijk te combineren als lange broeken. Draag bijvoorbeeld een denim short met een korte mouwen overhemd of een camouflage print short met een knal oranje statement T-shirt. Alles kan en alles mag.


Denim shorts

Onbezorgd spelen doet jou kleine man in een denim short van Shoeby. De jongens zitten boordevol energie dus ze moeten zich vrij kunnen bewegen. In de denim shorts van Mitch zit een beetje stretch waardoor ze heerlijk soepel dragen. Daarom zijn onze jeans shorts favoriet bij de boys. Naast dat ze heerlijk zitten zijn ze ook gemaakt van een hoge kwaliteit stof waardoor ze super stevig zijn. Al onze shorts worden ontworpen volgens de laatste trends zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. De denim shorts hebben een verstelbare tailleband zodat hij precies goed zit. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en wassingen. De populairste kleuren zijn natuurlijk blauw, zwart en grijs.


Zwemshorts

Lekker voor op het strand, op de camping of aan het zwembad. Jongens lopen het liefst de hele zomer in een zwemshort. Kies voor een vrolijke print: een streepdessin, een camouflage print of ga voor een knallende kleur. De shorts hebben een aansnoerkoord zodat je zeker weet dat de zwembroek niet afzakt of wordt meegenomen door de golven in de zee. Een zwemshort kan jou kleine man ook goed als korte broek dragen met een T-shirt en een sneaker of slipper. Zo duikt jouw boy na een dagje slenteren zo de zee of het zwembad in.


Benieuwd hoe onze shorts en zwembroeken er in het echt uitzien? Ga dan langs bij jouw favoriete Shoeby-winkel en laat je adviseren door onze personal shoppers.