Heren T-shirts lange mouw

7 Resultaten

Heren T-shirts lange mouw

Je kunt natuurlijk een overhemd of een lekker vest over je shirt met korte mouwen dragen maar soms wil je gewoon iets comfortabels aan. Dan is een longsleeve een perfect alternatief.


Succes gegarandeerd!

Een longsleeve is ideaal voor het najaar of op een frisse zomeravond. In de winter combineer je hem op een jeans en als het nog net wat kouder is dan draag je hem als extra laag onder een trui. In het voorjaar combineer je hem op een korte spijkerbroek. Bij Shoeby hebben we verschillende soorten longsleeves. Sommige longsleeves hebben een streep in een contrasterende kleur, andere lange mouwen shirts hebben een logoprint op de borst, en er zijn ook exemplaren met een all-over print. Sommige longsleeves zijn zelfs geschikt voor een zakelijke setting. Combineer bijvoorbeeld een effen longsleeve onder een colbert met een pantalon en nette schoenen. Moet je daarna door naar de vrijdagmiddagborrel dan vervang je de pantalon voor een jeans en trek je je favoriete sneakers aan. Een longsleeve voor heren is dus geschikt voor iedere gelegenheid.


lange mouwen polo’s

De polo met lange mouwen is zeer geschikt voor de koudere dagen. In tegenstelling tot een overhemd is een polo shirt met lange mouwen iets luchtiger en sportiever. Zowel de polo met lange mouwen als de polo met korte mouwen kun je onder een trui aan. Een polokraagje geeft jouw look een smart touch. Ook perfect voor een casual smart day at the office.