Heren jeans shorts

7 Resultaten

Heren jeans shorts

Filters
Maat
Kleur
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Sluiting
Prijs
30 - € 50
30 - € 50

Hallo zon! Met dat mooie weer is een denim short onmisbaar in een mannelijke garderobe. Of je nu in Nederland bent of lekker op vakantie gaat, een short draagt heerlijk luchtig en je krijgt er bovendien een mooi bruin kleurtje van.


Denim short

Heb jij last van een denimverslaving. Komt dat even goed uit, want ook in de zomer kun je deze stof gewoon doordragen. Een jeans short is namelijk altijd een goede keuze. Door de verschillende wassingen creëer je eenvoudig verschillende looks. Een Rinse wash is de meest basic wassing en gebruik je meestal voor een semi nette look. Terwijl bij een stone wash ‘de naam zegt het al’ een steen is gebruikt om de jeans er used uit te laten zien. Zo’n denim short met used effect is ideaal voor het creëren van een urban look. Naast verschillende wassingen heb je ook verschillende kleuren waarmee je kunt variëren. Bij Shoeby vind je bijvoorbeeld blauw, zwart en grijs in verschillende tinten. Combineer erop los!


Comfort is key

Sommige denim shorts zijn gemaakt van jog denim. Jog denim heeft de looks van een jeans maar zit net zo comfortabel als een joggingbroek. Deze denim shorts zijn gemaakt van een zachte stretch stof, waardoor ze heerlijk zitten. Het draagt dus enorm comfortabel en je ziet er ook nog eens fashionable uit. Nog zo’n item wat heerlijk zit is de jogging short. Deze shorts zijn gemaakt van een zachte en dikke sweatstof en sluit door middel van een aansnoerkoord.