Dames accessoires

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Materiaalsamenstelling
Prijs
1 - € 100
1 - € 100

Maak je outfit compleet met Shoeby accessoires!

Accessoires zijn de fashionable afronding voor iedere look! Een accessoire is daarnaast het perfecte item om je look net dat beetje extra te geven. In de online shop vind je dan ook iedere denkbare toevoeging om je outfit een upgrade mee te geven. Een leuk tasje om je party essentials in op te bergen, mooie sjaals die tegelijkertijd warm én trendy zijn en sieraden die je look helemaal compleet maken. Maar in de online shop vind je ook accessoires die in eerste instantie minder in het oog springen, maar wel heel praktisch zijn, zoals enkelsokken, telefoonhoesjes en (vegan) leren je riemen.

Sieraden, sjaals en riemen

Dat ene kleding item dat al veel te lang in je kast ligt? Blaas ‘m een nieuw leven in met on-trend sieraden! Een nieuwe statement ketting of een paar stijlvolle armbanden geven binnen een handomdraai een upgrade aan je outfit. Of vervang je ketting door een van de fashionable sjaals. Deze vind je in allerlei kleuren, prints en maten in de shop. Maar ook stijlvolle riemen zijn een waardevolle toevoeging in je garderobe. Een riem is niet alleen een heel praktische accessoire, maar zorgt ook voor een finishing touch aan je look.

Statement oorbellen, kettingen en armbanden: de perfecte toevoeging

Sieraden maken een look compleet, daarom hebben we bij Shoeby verschillende soorten sieraden in de collectie. Met een paar sieraden geef je je casual look een edgy, sophisticated en stijlvolle twist in een handomdraai. Door sieraden toe te voegen benadruk je je persoonlijke stijl en kan je een on-trend look creëren. Kies een paar oorbellen die een toevoeging aan je outfit geeft. Zo kan je voor goud, zilver of glitters gaan. Combineer er op los met verschillende soorten kleuren en strass steentjes om met je look op te vallen. Naast oorbellen hebben we ook trendy kettingen in de collectie. Zo blijft de chain ketting elk seizoen terug komen en wij snappen waarom! Om je look helemaal compleet te maken kan je nog een gouden of zilveren armband uit de Shoeby collectie toevoegen en je bent ready to go.

Glam up your look!

De trends van het moment lopen altijd als een rode draad door de collectie van Shoeby. Kies dit seizoen voor een glitter panty om een feestelijke draai aan je look te geven of ga voor een losse kraag onder je trui voor wat extra elegantie. haarbanden zijn dit seizoen ook weer helemaal on-trend, en zorgen voor dat vleugje bohemian. Als echte fashionista schaf je het liefst elke zomer een nieuwe hoed of zonnebril aan, terwijl de winter garant staat voor warme sjaals en heerlijke mutsen. Welke toevoeging je outfit ook nodig heeft: op Shoeby.nl vind je altijd wel iets dat bij je stijl past.

Hulp nodig bij het vinden van dames accessoires?

Hulp nodig met het vinden van passende accessoires? Soms kan je wel een helpende hand gebruiken, daarom staan onze personal stylisten voor jou klaar in een dichtstbijzijnde Shoeby-store. Zo kijken we samen welke accessoires een toevoeging is aan jouw huidige garderobe. Together we find the perfect you!