Dames maxi jurken

8 Resultaten

Dames maxi jurken

Filters
Maat
Kleur
Pasvorm
Mouwvorm
Lengte
Materiaalsamenstelling
Sluiting
Prijs
50 - € 100
50 - € 100

De perfecte maxi jurk shop je bij Shoeby

Afgelopen seizoenen zien we de maxi jurken steeds vaker terug komen. Deze lange Onze jurken vallen tot aan je enkels. Als modeliefhebber heb jij deze jurk sowieso in je kast. Van klassieke kleuren tot panterprintjes en felle kleuren. Onze collectie lange jurken is altijd on-trend en geschikt voor iedere gelegenheid. Bij Shoeby vind je een jurk die bij je past, inclusief jouw persoonlijke smaak!

Vind maxi jurken voor iedere gelegenheid

Het fijne aan een maxi jurk voor dames is dat je meteen klaar bent. Je hebt niet veel nodig om je look af te maken en er onvergetelijk uit te zien. Wie je ook bent, waar je ook naar toe gaat, met de lange jurk arriveer jij in stijl. Heb je een chique avondje uit of een gezellige avond met vriendinnen? Dan is deze jurk de perfecte oplossing. Met een maxi jurk kan je zo van kantoor, naar het terras of zelfs naar een feestje. Een musthave die niet in je gaderobe mag ontbreken.

Van casual naar chique, met een dames maxi jurk kan je moeiteloos een fashionable look creëren. Een van onze favorieten is de panterprint maxi jurk. Deze print kan je tegenwoordig niet meer wegdenken in het straatbeeld. Een lange jurk in deze print is stoer te dragen met een leren jasje en hoge laarzen of chique naar een diner met een paar hoge hakken en een lange manteljas.

Een geschikte outfit naar kantoor is lastig te vinden. Je wil er namelijk leuk uit zien en gekleed zijn. Met de maxi jurk ben je bij het juiste adres. Met de lengte van deze jurk kan het niet misgaan en is je outfit gegarandeerd geschikt voor kantoor. Of je nu kiest voor een opvallende kleur, een panterprint, een colorbock of een klassieke basis kleur: onze dames maxi jurken zijn altijd office proof.

Wat voor schoenen draag je onder een maxi jurk?

Zoek jij nog de perfecte schoenen voor bij een lange jurk? Koop dan snel een paar mooie laarzen. Ga voor een boho look met een paar hoge of ga voor een stoere look met een paar half hoge laarzen. Zo kan je jouw jurk het hele jaar doordragen. Ga je naar de stad en wil je graag een casual look omdat je veel gaat lopen? Combineer het dan samen met paar sneakers en je bent ready to go.

Kan ik een maxi jurk het hele jaar doordragen?

Zo veel seizoenen, zo veel maxi jurken! Bij Shoeby kan je voor het hele jaar door met onze jurken. In het najaar zijn de dames maxi jurken met lange mouwen een gegarandeerd succes. Zo blijf jij er het hele jaar stijlvol uit zien. Ook populair zijn onze gebreide lange jurken, deze draag je op de koudere winterdagen in combinatie met een paar laarzen en een lange winterjas. In het voorjaar hebben we vooral luchtige stoffen, met of zonder mouwen zodat je met meerdere laagjes combinaties kan maken. Om jouw mooie zomerjurk door te dragen kan je een warme trui of vest toevoegen, zo kan je met laagjes veel verschil maken.

Hulp of advies nodig bij het stylen of vinden van een maxi jurk voor dames?

Wat je stijl ook is en voor welke gelegenheid je een maxi jurk zoekt, in onze trendy collectie vind je altijd een item die bij je past. In onze Shoeby-stores staan de personal stylisten voor je klaar met advies waar jij behoefte aan hebt. Een helpende hand bij het ontdekken van de perfect you. Zij helpen jou met het zoeken van een outfit waarin je straalt. Loop gerust een binnen bij een winkel in jouw buurt en samen vinden we de maxi jurk die bij je past.