Dames onderjurken

2 Resultaten

Dames onderjurken

Filters
  • Dames
Categorie
Maat
Kleur
Pasvorm
Mouwvorm
Lengte
Materiaalsamenstelling
Prijs
10 - € 20
10 - € 20

Een musthave item dat in iedere fashionista haar garderobe moet hangen is ongetwijfeld een onderjurk. Menig vrouw kan niet zonder dit fashion item.


Waarom draag je een onderjurk?

Een onderjurk zorgt er niet alleen voor dat de sterke punten van jouw lichaam worden benadrukt maar je draagt hem ook om ervoor te zorgen dat je jurk niet doorschijnt. Een absoluut multifunctioneel item dus! Doordat een onderjurk vaak gemaakt is van een zachte, fijne stof hebben deze items ook nog eens een hoog draagcomfort. Draag je een niet zo’n comfortabele jurk? Ook dat kan verholpen worden met een onderjurk. Als je bijvoorbeeld een kanten jurk hebt waarvan de stof een beetje schuurt is een onderjurk de ideale oplossing.


Verschillende exemplaren

In de online shop van Shoeby vind je verschillende exemplaren, waaronder een basic zwarte die je werkelijk met iedere jurk kunt combineren. De jurkjes hebben een aangesloten pasvorm, waardoor het item zich mooi om jouw lichaam vormt. Wil je liever een wat meer uitgesproken onderjurkje? Dan vind je op deze pagina ook een jurk met kant aan de onderzijde. Deze jurk draag je leuk onder bijvoorbeeld een sweater dress zodat het stukje kant er net onderuit piept.


Een ding is zeker: een onderjurk is een echte musthave die in iedere garderobe thuishoort. Met een goede onderjurk sla je de plank namelijk nooit mis en ben je verzekerd van een comfortabele look!