• Gratis afhalen in de winkel
  • Gratis retourneren via de winkel
  • 8.3/10 beoordeling van 1771 klanten
Jurken

Onderjurken dames

3 items gevonden

Foto-tabel  Lijst 

per pagina
3 items gevonden

Foto-tabel  Lijst 

per pagina

Onderjurken

Een musthave item dat in iedere fashionista haar garderobe moet hangen? Ongetwijfeld een onderjurk. Menig vrouw kan niet zonder dit fashion item. Een onderjurk zorgt niet alleen voor een hoog draagcomfort, maar zorgt er ook voor dat de sterke punten van jouw lichaam worden benadrukt. Maar een onderjurk draag je ook om ervoor te zorgen dat je jurk niet doorschijnt. Een absoluut multifunctioneel item dus!


Waarom draag je een onderjurk?

Zoals hierboven al benoemd draag je een onderjurk onder je favoriete dress om ervoor te zorgen dat deze niet doorschijnt. Maar dat niet alleen! Ook draag je een onderjurk om de sterke punten van jouw lichaam te benadrukken en om de wat mindere kanten te verdoezelen. Doordat een onderjurk vaak gemaakt is van een zachte, fijne stof hebben deze items ook nog eens een hoog draagcomfort. Draag je een niet zo’n comfortabele jurk? Ook dat kan verholpen worden met een onderjurk. Als je bijvoorbeeld een dress hebt waarvan de stof een beetje schuurt is een onderjurk de ideale oplossing.


Verschillende exemplaren

In de online shop van Shoeby vind je verschillende exemplaren, waaronder een basic zwarte die je werkelijk met iedere jurk kunt combineren. De jurkjes hebben een aangesloten pasvorm, waardoor het item zich mooi om jouw lichaam vormt. Wil je liever een wat meer uitgesproken onderjurkje? Dan vind je ook nog een jurk met kant aan de onderzijde in de online shop. Deze jurk draag je leuke onder bijvoorbeeld een sweater dress zodat het stukje kant er niet onderuit piept.


Een ding is zeker: onderjurken zijn een echte musthave in iedere basisgarderobe. Met een goede onderjurk sla je de plank namelijk nooit mis en ben je verzekerd van een comfortabele look!