Trend: panterprint

1 Resultaten

Trend: panterprint

Panterprint is dit seizoen helemaal hot & happening en een item met dit stijlvolle printje mag dan ook absoluut niet in jouw garderobe ontbreken! De luipaardenprint is eigenlijk een echte klassieker en raakt nooit helemaal out of fashion. Verschillende fashion bloggers zijn al met dit printje gespot! Een ding is dan ook zeker: de leopard print is dit seizoen een must!


Hoe combineer je de panterprint?

De meeste dames denken misschien dat de luipaardenprint lastig te combineren is, maar niets is minder waar. Dit printje match daarentegen met bijna alles! Combineer bijvoorbeeld de panterprint rok met een gele of blauwe sweater of in de zomer met een wit of zwart shirt. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wil je een echte eyecatcher als outfit? Dan is de all-over leopard print jurk wellicht het perfecte item voor jou. Vind je dit toch net wat te heftig? Ga dan voor een subtiel detail in je outfit met een luipaardenprint zoals bijvoorbeeld het losse kraagje.


Leopard accessoires

In de online shop vind je ook de leukste accessoires met een luipaardenprint! Ga zo bijvoorbeeld voor de leopard loafers of de sneakers met een all-over dierenprint. Maar ook de leopard bandana of haarband fleuren je look direct op! Daarnaast vind je ook andere accessoires als een riem, tas en diverse sjaals.


Mix & match

Dat de leopard print helemaal hot is dit seizoen hoeven we je vast niet meer te vertellen! Maar toch kan dit stijlvolle printje soms best een beetje tricky zijn. Mix bijvoorbeeld accessoires met een luipaardenprint met een casual outfit. Of ga voor een all-over luipaarden dress en houd je accessoires clean en simpel!


Shop jouw favoriete panterprint items in jouw favoriete Shoeby-winkel of online in de webshop. Met leopard print paradeer jij gegarandeerd fashionable door de straten!