Dames blouses

53 Resultaten

Dames blouses

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Mouwvorm
Materiaalsamenstelling
Prijs
30 - € 100
30 - € 100

Shop de leukste dames blouses bij Shoeby

Wanneer je in de ochtend niet kan kiezen is een damesblouse altijd een goed idee, in welke stemming je ook bent. Of je nu opzoek bent naar een oversized blouse, een broderie blouse of een getailleerde blouse die gemaakt is van katoen. Met een klassieke witte dames blouse kan je outfit nooit misgaan. Net als onze all-time favorite zwarte en roze blouse. Naast de klassiekers zijn we bij Shoeby ook groot fan van satijnen blouses, geborduurde blouses en panter print varianten. Een blouse met een uitgesproken print en in een knalkleur zeggen wij nooit nee tegen. Deze verschillende stijlen maakt de blouse voor dames multi-inzetbaar. De dames blouse is perfect voor een feestje, voor naar je werk of in je vrije tijd. Je outfit verveelt nooit met een Shoeby dames blouse.

Kanten blouse of een casual kraagje

Maar hoe combineer je een dames blouse? De ene keer kies je voor een blouse met lange mouwen en laat je het kraagje speels onder je warme trui uitsteken. De andere keer ben je in een romantische mood en trek je een kanten broderie blouse uit je kledingkast. Casual chic naar je werk? Steek de voorkant van je dames blouse een klein beetje in je broek om hem sophisticated te laten plooien. Stoer met hoge laarzen of vrouwelijk met hakken. Ga je naar een festival? Je weet nooit of het de hele dag mooi weer is en van dansen krijg je het ook warm. Je knoopt een blouse gemakkelijk om je middel wat ook nog eens heel stijlvol is en draagt hem daarna open of gesloten over je top.

On-trend dames blouses

Bij Shoeby hebben we dames blouses in verschillende soorten en maten om jou te kunnen laten stralen. Bij Shoeby bedenken, tekenen en ontwerpen we alle blouses zelf. Van verschillende soorten prints, broderie details tot aan de nieuwste on-trend kleuren. We hebben een uitgebreide collectie aan dames blouses. Ga voor een stijlvolle cropped blouse of een off-shoulder model, niet alleen heel sexy, maar haalt tegelijkertijd de aandacht weg van je onderlichaam. Als je geen nadruk wil leggen op je buik kan je kiezen voor een oversized blouse. Alsof je hem zo uit de kast van je boyfriend hebt getrokken. Zo is deze perfect te combineren met een wide leg jeans of een legging. Die benen mogen gezien worden! Wie je ook bent, wat je stijl ook is, bij Shoeby vind je altijd een dames blouse die bij jou past.

Hulp nodig bij het vinden of stylen van een dames blouse?

Laat je verassen door ons ruime aanbod aan verschillende soorten dames blouses. Ieder lichaam is anders, waardoor een blouse er bij iedereen anders uitziet. Voor welke stijl je ook gaat, alle dames blouses vind je op deze pagina. Soms kun je wel een handje gebruiken in de zoektocht naar jouw persoonlijke stijl. Onze personal stylisten staan voor je klaar in een Shoeby-store bij jou in de buurt. Handig als je een blouse zoekt voor een feestje, een casual dagje of een sollicitatiegesprek. Ze helpen jou bij het vinden van een dames blouse, waarin jij je goed voelt. Together we find the perfect you!