• Gratis afhalen in 220 winkels
  • Gratis retourneren via de winkel
  • 9/10 beoordeling van 1636 klanten
Klantenservice van Shoeby - alle aandacht voor jou

Shoeby giftcard

De Shoeby Giftcard voor iedere fashion liefhebber!

Je koopt de Shoeby Giftcard in onze winkels en bepaalt zelf met welke waarde je deze opwaardeert. De Giftcard kan met elke gewenste waarde tussen de 5.- en 150.- worden opgewaardeerd. Het tegoed op je Shoeby Giftcard is onbeperkt geldig, tenzij anders vermeld op de achterzijde van de Giftcard. Is het tegoed beperkt geldig, verzilver het bedrag dan online of in de winkel voor de vervaldatum, want na deze datum vervalt het saldo op de cadeaukaart.

Jouw saldo checken

Wil je weten hoeveel je (nog) kunt besteden met jouw Shoeby Giftcard? Vul dan hieronder het 19-cijferige kaartnummer van jouw Shoeby Giftcard in. Dit is het nummer dat aan de achterkant van de kaart onder de barcode staat.

Algemene voorwaarden:

Het tegoed op de Shoeby Giftcard is onbeperkt geldig, tenzij anders staat vermeld op de achterzijde van de Giftcard. Wanneer het tegoed beperkt geldig is, kan de klant het bedrag online of in de winkel verzilveren voor de vervaldatum. Na deze datum vervalt het saldo op de cadeaukaart. De Gift Card is te koop in de winkels en is op te waarderen met elke waarde tot het gestelde maximumbedrag van € 150,-. De cadeaukaart is niet inwisselbaar voor contant geld. Het is niet verplicht om de waarde van de kaart in een keer te besteden. Indien de klant een item retourneert wat met de Gift Card is betaald, zal de terugbetaling in de winkel plaatsvinden in de vorm van een tegoed op de kaart. Wanneer een online bestelling met een Gift Card wordt betaald wordt het bedrag gecrediteerd. Verloren of gestolen kaarten worden niet vergoed. Het is niet toegestaan Gift Cards of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten. Iedere poging tot fraude of andere niet toegestane handelingen worden geregistreerd en zorgt ervoor dat de Gift Card wordt geblokkeerd.