• Gratis afhalen in 220 winkels
  • Gratis retourneren via de winkel
  • 8.9/10 beoordeling van 1303 klanten

Shoeby giftcard

 

De Shoeby Giftcard voor iedere fashion liefhebber!

Je koopt de Shoeby Giftcard in onze winkels en bepaalt zelf met welke waarde je deze opwaardeert. De Giftcard kan met elke gewenste waarde tussen de 5.- en 150.- worden opgewaardeerd. De Shoeby Giftcard is onbeperkt geldig en kan in iedere Shoeby winkel en online als betaalmiddel worden gebruikt.

Jouw saldo checken

Wil je weten hoeveel je (nog) kunt besteden met jouw Shoeby Giftcard? Vul dan hieronder het 19-cijferige kaartnummer van jouw Shoeby Giftcard in. Dit is het nummer dat aan de achterkant van de kaart onder de barcode staat.

 

 

Algemene voorwaarden:
De Giftcard kan met elke gewenste waarde worden opgewaardeerd tot het gestelde maximum. Het is niet verplicht om het tegoed op de Giftcard in één keer te besteden. Zolang er saldo op de Giftcard aanwezig is, blijft de kaart bruikbaar. De Giftcard is niet inwisselbaar voor contant geld. De Giftcard is op dit moment alleen te gebruiken in de fysieke winkels. Verloren of gestolen Giftcards worden niet vergoed. Indien de klant een product retourneert dat met de GiftCard is betaald, zal de restitutie plaatsvinden in de vorm van tegoed op de Giftcard. Het is niet toegestaan Giftcards of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd, en maakt de Giftcard waardeloos.