• Gratis verzending naar de winkel
  • 120 dagen retourtermijn
  • 8.9/10 beoordeling van 3871 klanten
Dames

Damesverzorging

Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Verzorging

Verzorging is voor de meeste vrouwen een belangrijk element. Hoewel het wijze gezegde luidt: schoonheid zit van binnen, maar ook de buitenkant mag af en toe best verwend worden! Want welke vrouw wordt er nu niet gelukkig van een beauty dag? Bij Shoeby hebben we niet alleen kleding en accessoires om je look een trendy upgrade te geven, maar ook een tal van beautyproducten om je huidje een boost te geven. Lichaams- en handverzorging met de lekkerste geur. De perfecte items om jezelf en je huidje een boost te geven!


De perfecte producten voor een stralende huid

De body crèmes en handverzorgingsproducten in de online shop garanderen dat je omringd bent met de heerlijke geur van bloemen. Dit geldt ook voor de diverse douche producten en bodyscrubs. Dat kan ook niet anders met namen als Floral Trance en Wild Romance! Naast de heerlijke geur, doen de beauty items ook nog veel goeds voor je huid. Een zachte, stralende huid gegarandeerd!


Heerlijke bloemengeur

Al de verzorgingsproducten van Eksept hebben niet alleen een heerlijke bloemengeur, maar zorgen er ook nog eens voor dat jouw huidje weer helemaal gaat stralen! In de online shop vind je een heerlijk geurende doucheschuim, doucheolie, body scrub, body crème, handlotion en handzeep. De perfecte basis producten om je huid een oppepper te geven! Naast lichaamsverzorging vind je ook haarverzorgingsproducten in de online shop.


Shop jouw ideale beauty verzorging bij elkaar op shoeby.nl.