A modern twist in a timeless wardrobe

"De kimono is voor mij inmiddels een echte wardrobe essential. De twee unieke varianten met geborduurde halslijn zijn zowel nonchalant als classy te dragen. Overdag als zomerse tussenjas over een blouse en 's avonds met een mooi diep decolleté."

Feel the flow of the fabric

“De nieuwe collectie bestaat uit rustige, aardse tinten en is gemaakt met luxe, comfortabele materialen. We zien de welbekende travel stof terugkomen. Maar ook puur tencel; een duurzaam en natuurlijk materiaal. Het borduurwerk op de blouse, kimono en rok is in India met de hand gemaakt en onze designers hebben opnieuw een eigen grafische print ontworpen.”

The secret of sophistication lies in the way you wear it

"Met een mix van elegant, nonchalant, vrouwelijk sportief, fashion en comfort is deze collectie geschikt voor elke vrouw, op elk moment; voor mij is dat de essentie van een goede collectie.''

Over Mieke van Deursen

Ruim vijfendertig jaar geleden openden John en Mieke van Deursen de eerste Shoeby-winkel in Den Bosch. Wat op zeventig vierkante meter begon is inmiddels uitgegroeid tot zo'n 225 winkels en een webshop. Terwijl de centrale gedachte altijd onveranderd is gebleven: Shoeby staat voor ongelooflijk veel persoonlijke aandacht & service, sfeervolle en inspirerende winkels op strategische locaties en een trendy collectie in een herkenbaar handschrift voor het middensegment. Inmiddels is Shoeby een waar familie bedrijf waarbij zoon Mitch en dochter Jill ook het bedrijf leiden.