Dames korte rokken

5 Resultaten

Dames korte rokken

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Materiaalsamenstelling
Sluiting
Prijs
30 - € 100
30 - € 100

Toen de minirok in de jaren zestig geïntroduceerd werd, durfden we nooit te dromen dat het zou uitgroeien tot zo’n groot fashion item. Vandaag de dag hebben we namelijk een eindeloze keuze uit verschillende korte rokjes. In de online shop van Shoeby vind je onder andere korte plooirokken, strakke rokjes, A-lijn rokken of gelaagde varianten. Ga voor een effen kleur, een kanten rokje of een item dat is voorzien van een toffe print.

 

Vrouwelijk en zelfverzekerd

Door een rok toe te voegen aan je outfit laat je jezelf gemakkelijk van je vrouwelijke en zelfverzekerde kant zien. Als je mooie benen hebt, waarom zou je ze dan niet laten zien? Gouden regel is in ieder geval dat de zoom van je rokje nooit op het breedste gedeelte van je benen moet vallen, maar altijd iets erover. Zo komt je been het beste tot haar recht. Een rokje met plooien en een zwierige A-lijn rok laten je benen slanker lijken, terwijl een hoog taillerokje juist zorgt voor langer lijkende benen. Dankzij deze trucjes heeft iedere vrouw mooie benen.

 

Rokjes in hoogwaardige kwaliteit

Zo vind je altijd wel een korte rok die bij je figuur én je stijl past, dankzij de merken en stoffen met een eigen look en feel. De rokken in onze online shop zijn gemaakt van uiteenlopende stoffen als romantisch kant, comfortabel stretchkatoen of luxueus viscose. Eén ding hebben de items in ieder geval met elkaar gemeen: de korte rokjes van Shoeby komen altijd in een hoogwaardige kwaliteit.