Dames maxi rokken

8 Resultaten

Dames maxi rokken

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Materiaalsamenstelling
Prijs
30 - € 100
30 - € 100
Set 2 voor 50
39.99

Boho chic! De maxi rok heeft zijn plekje in de modewereld terugverdiend. Deze zwierig variant is ideaal voor de zomer en je creëert binnen no time een bohemian summer look. Zo’n lang model en zwierige stof is perfect als je opzoek bent naar een elegante outfit. Combineer de maxi rok dan bijvoorbeeld met een paar mooie sleehakken en een sierlijke top.


Bonte mix

Bij Shoeby hebben we de maxi rok in een bonte mix van kleuren en prints. Of je nu gaat voor een floral, een grafische of een slangenprint bij Shoeby is er voor iedere smaak wel een passend exemplaar. De rok is een goed alternatief voor een avondjurk. Style hem af met een off shoulder top, fashionable accessoires en een paar chique sandalettes. Hou je van een casual look dan is deze rok ook perfect voor jou. Combineer de rok dan met een statement T-shirt of een grofgebreide trui en een paar stoere sneakers.


Modellen

De maxi rok is vrouwelijk en valt ruim over de knieën. Doordat de rok zo lang valt lijk je optisch langer. Ideaal dus voor de kleintjes onder ons. Met een rok tot aan de enkels creëer je al vrij snel een klassieke look. De maxi rok heeft een perfecte fit omdat het alle aandacht legt op je fantastische taille. Ga je voor een aansluitend model of eentje met een split. Draag hem in de zomer met blote benen of in de winter met een panty eronder en een dikke trui erop. Een bredere westernriem is een te gekke accessoire om deze look mee af te stijlen.