Heren overhemden

23 Resultaten

Heren overhemden

Filters
Maat
Kleur
Pasvorm
Mouwvorm
Materiaalsamenstelling
Prijs
30 - € 100
30 - € 100

Ode aan het overhemd! Want het is één van de smaakmakers in de garderobe van de heren. Voor welke gelegenheid je ook opzoek bent een overhemd kan altijd!


Print all over

Het klassieke witte overhemd is natuurlijk een all-time favourite! Je kunt hem netjes dragen op een pantalon maar ook casual op een spijkerbroek met de bovenste knoopjes open. Verder vind je bij Shoeby ook effen overhemden in het blauw, groen, zwart en zelfs in een denim variant. Geef je garderobe een vrolijk tintje met een overhemd met een printje. Kies bijvoorbeeld voor een zomerse bloemenprint, een houthakkers ruitje of een grafische print. Dus of je nu opzoek bent naar een on-trend print of naar een klassiek effen overhemd bij Shoeby ben je aan het juiste adres.


Lange vs korte mouw

In de zomer is het overhemd met korte mouwen erg in trek. Leuk voor op het terras of naar een zomers feestje. Voor het ultieme casual gevoel draag je een korte mouwen overhemd met bloemenprint op een middenblauwe denim short. Een overhemd met lange mouw getuigd weer meer van professionaliteit en klasse. Dus als je opzoek bent naar een smart look dan ga je natuurlijk voor een overhemd met lange mouwen.