Download de Shoeby app!
  • Gratis afhalen in 220 winkels
  • Gratis retourneren via de winkel
  • 8.9/10 beoordeling van 1673 klanten
Over Shoeby

Download nu gratis de Shoeby app!

Stijlvol voor de dag komen met slechts één swipe: dat kan met de Shoeby app. Je bent als eerste op de hoogte van de nieuwste fashiontrends en er staat wekelijks stijladvies van jouw personal shopper voor je klaar. Nieuwsgierig? Download de app!*

Apple App Store Google Play Store
iphones

Shopping

De app is jouw one way ticket naar een stijlvolle garderobe. Je shopt jouw favoriete items in een handomdraai!

Persoonlijk stijladvies

Elke week staan er speciaal geselecteerde items voor je klaar. Vul direct je persoonlijke Style ID in, laat weten wie je bent en waar je van houdt, zodat we je kunnen voorzien van persoonlijk stijladvies. Quick win!

Mijn Shoeby

In mijn Shoeby vind je in een overzicht jouw punten opbouw en behaalde badges. Ook heb je altijd jouw klantenpas bij de hand. Handig!

Badges

Wist je al dat je extra bonuspunten kunt verdienen door badges te behalen? Je ontvangt al een badge door de Shoeby app te downloaden. In the pocket!

Front row

Je bent als eerste op de hoogte van de nieuwste collecties, inspiratie, acties en events. Houd jouw inbox in de gaten!

Winkellocaties

Dankzij de ingebouwde locatievoorziening word je moeiteloos genavigeerd naar een winkel in de buurt. Follow the leader -eh- app!

Shoeby Style Programma

Door de app te downloaden en jezelf te registreren ben je direct lid van het Shoeby Style programma en profiteer je van vele voordelen. Wil je meer weten over het Shoeby Style programma?

ONTDEK SHOEBY STYLE PROGRAMMA

Become Style-Select

Spaar je meer dan 1500 punten binnen één jaar? Dan word je Style-Select en profiteer je van exclusieve benefits. Ontdek het hier.

ONTDEK STYLE SELECT VOORDELEN

Ontdek de Shoeby app!

Download direct

* De Shoeby app is vooralsnog alleen in Nederland beschikbaar.