• Gratis afhalen in 220 winkels
  • Gratis retourneren via de winkel
  • 8.9/10 beoordeling van 1390 klanten

Download de app!

stijlvol in een swipe

Stijlvol voor de dag komen met slechts een swipe. Het is mogelijk dankzij de Shoeby app. Hier ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste fashion trends, spaar je punten op al jouw aankopen en ontvang je persoonlijk stijladvies op basis van jouw Style ID. Bovendien kun je met verschillende Shoeby activiteiten badges behalen en hiermee extra punten verdienen. Nieuwsgierig? Download de app nu in de App Store of Google Play Store.

 

#alleaandacht voor SALE

Download nu de Shoeby app en ontvang tot 20% extra kassakorting* bovenop de sale prijs.

*De actie is geldig t/m 23 juli 2017, op vertoon van jouw Shoeby card of app en is alleen geldig op sale-items, 1 bon per item.

Shop de collectie

Ontdek de nieuwste Shoeby collectie en shop jouw favoriete items in een handomdraai. Easy does it!

Mijn Shoeby

Met de Shoeby app heb jij jouw Stijlpas altijd bij de hand. Ontvang punten op al je aankopen en spaar hiermee voor waarde cheques. Ook vind je hier in een overzicht alle badges terug.

Style ID

Vul jouw Style ID in! Laat weten wie je bent en waar je van houdt, zodat we je van persoonlijk stijladvies kunnen voorzien.

Inspiratie

Blijf dankzij de geïntegreerde Style Magazine op de hoogte van de nieuwste fashion en lifestyle trends en volg onze social media-kanalen.

Winkellocaties

Dankzij de ingebouwde locatievoorziening word je moeiteloos genavigeerd naar een winkel in de buurt. Follow the leader –eh– app!

Download de app!


Wil je meer weten over het Shoeby Style programma?