Trends

51 Resultaten

Trends

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Mouwvorm
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Lengtemaat
Sluiting
Prijs
10 - € 100
10 - € 100
2 t-shirts voor 30
17.99
27.50 54.99

De nieuwste heren trends vind je bij Shoeby

Bij Shoeby spelen we altijd in op de nieuwste modetrends, maar wat is een trend nou eigenlijk? Een trend is een rage die zich een langere periode in een bepaalde richting beweegt. Zo is de straight jeans een hele hype, terwijl je nu steeds meer de skinny jeans terug ziet komen. Of je meedoet aan een rage is je eigen keuze. Het kan zijn dat jij je graag casual kleed en houdt van sweaters en hoodies, terwijl de rest van Nederland in een stoer geruit overhemd loopt.

Steeds verschillende modeverschijnselen

Rages blijven het gehele jaar bestaan. De ene trend blijft langer dan de andere. In deze categorie worden de trends binnen de collectie van Shoeby uitgelicht. De herencollectie wordt onder de loep genomen en de verschillende modeverschijnselen krijgen de focus. Van basic T-shirts tot quilted jassen, het kan allemaal. Kies jouw favoriete items en creëer een fashionable look. Mocht je moeite hebben met het creëren van outfits kom dan langs bij een van onze personal shoppers in de Shoeby winkels.. Zij helpen jou graag met het samenstellen van de meest trendy outfits.

Voor elke man een passende outfit

Tegenwoordig hebben we meerdere trends tegelijk. Daar speelt Shoeby natuurlijk graag op in, daarom hebben we voor een sportieve look genoeg joggingbroeken, hoodies en sweaters in de collectie. Wil je chique naar kantoor? Dan zijn de gebreide truien voor de winter in of draag een tijdloze overhemd. Wil je jouw unieke look laten uitstralen? Dan ben je bij Shoeby aan het juiste adres. Onze T-shirts, overhemden en truien hebben unieke artworks, waarmee jij de show steelt. Together we find the perfect you!

Meegaan met de rage

Of het nu winter, zomer, herfst of lente is, elk jaargetijde heeft specifieke trends. De rages worden een tijd door veel mensen gedragen waarna deze weer overgaat in een nieuwe hype. Ga jij erin mee of wil jij jezelf graag onderscheiden van de andere mannen? Op zoek naar de nieuwste trends met bijbehorende artikelen? Kom dan snel naar www.shoeby.nl. Ben je niet op zoek naar een trend, maar naar basis artikelen? Dan zit je bij de heren collectie van Shoeby ook goed.

Hulp nodig bij het stylen van de nieuwste heren trends?

Wie je ook bent en waar je ook voor staat, bij Shoeby kan je altijd slagen voor de nieuwste trends. Onze personal stylisten staan voor je klaar bij de dichtstbijzijnde Shoeby-winkel. Zo helpen we jou graag met het vinden van een nieuwe heren outfit. Here for you!