• Gratis afhalen in 220 winkels
  • Gratis retourneren via de winkel
  • 9/10 beoordeling van 1636 klanten
Beauty

Make-up

Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Make-up

Make-up is een echte must voor iedere vrouw. In het online aanbod van Shoeby vind je dan ook meer dan twintig verschillende kleuren nagellak! Zo ontdek je altijd een perfecte match met je nieuwe outfit. Tijdens de zomermaanden lakken we onze (teen)nagels bijvoorbeeld graag in een frisse kleur. Knalgeel, koraalrood, lichtblauw of verfrissend wit. Voor de winter is helderrood een tijdloos favoriet. Klassiek, trendy, glanzend, mat of met glitter. Met de nagellakjes van Shoeby kom jij verzorgd voor de dag!


Verzorgde handen

Bij verzorgde handen hoort natuurlijk een on-trend kleurtje op de nagels. Nagellak is dan ook de ultieme finishing touch voor je verzorgde handen. Maar ook verzorgingsproducten zijn een absolute must als het gaat om verzorgde handen. Met de handzeep en lotion van Eksept weet je zeker dat jouw handen zullen stralen. Deze producten hebben niet alleen een heerlijke geur, maar zorgen ook voor een gehydrateerde huid.


Nagels lakken binnen de lijntjes

Vind jij het lastig om je nagels te lakken zonder je huid mee te kleuren? Tip: smeer dan een beetje vaseline rond je nagels, hierdoor veeg je het overtollige er eenvoudig af. Wil je zo lang mogelijk genieten van je perfect gelakte nagels, gebruik dan vooraf een base coat en achteraf een top coat. Hiermee heb je het langst plezier van je gelakte nagels! Met de nagellak kleuren van Shoeby kun je je nagels eenvoudig mee laten kleuren met het seizoen!


Shop make-up op shoeby.nl of bij jouw favoriete Shoeby-winkel.