Jongens overhemden

6 Resultaten

Jongens overhemden

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Mouwvorm
Materiaalsamenstelling
Sluiting
Prijs
20 - € 50
20 - € 50

Het overhemd is één van de meest stijlvolle kledingstukken voor de jongens. Perfect voor naar een feestje of een bezoekje aan opa en oma. Een overhemd is vaak een tikkeltje gekleed maar kan ook heel goed casual gecombineerd worden met een T-shirt eronder en een destroyed jeans. Zo creëer je toch binnen no-time een stoere look.


Kleuren en prints

Voor een bruiloft, een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid is een wit overhemd altijd een geschikte keuze. Maar ook effen overhemden in blauw, zwart en groen zijn onmisbare basisstukken voor de jongens. Combineer een zwart overhemd voor de jongens met een strik op een jeans met een donkere wassing. Zo ziet hij er tot in de puntjes verzorgd uit om aan het kerstdiner te verschijnen. Houdt jouw kleine man meer van een stoere outfit, kies dan voor een denim overhemd. Een spijkerblouse bestaat net als spijkerbroeken in verschillende wassingen. Denk aan bleached, raw denim, stone washed en acid washed overhemden in blauw, zwart en grijs. Een Acid washed denim stof krijgt een opvallende behandeling waardoor er veel contrast is tussen lichte en donkere plekken. Deze wassing is door de ruige stof perfect voor een stoere look. Denim op denim is he-le-maal on-trend. Ga je voor safe dan kies je voor een combinatie van een jeans en een overhemd in exact dezelfde kleur. Toch liever een verrassende trendy look? Ga dan voor verschillende blauwtinten of wassingen. Naast effen en denim overhemden kun je bij Shoeby ook terecht voor jongens overhemden in vrolijke prints. Van een kleurrijke bloemen overhemd tot een overhemd met ruitjes, strepen en camouflage prints. Allemaal kleurrijke overhemden voor een casual en trendy look.


Korte mouwen overhemd

Een zomertopper voor de warme dagen; het korte mouwen overhemd. Net even wat gekleder dan een korte mouwen T-shirt maar wel lekker zomers. Combineer een korte mouwen overhemd voor de jongens met een denim short met opgerolde pijpen en een bruine leren riem. Of ga voor een preppy look met een chino short en een vlinderstrikje. Ook het korte mouwen overhemd vind je in verschillende kleuren en prints. Vooral het hawaii overhemd geeft een instant zomer gevoel. Misschien heb je er al een aantal trendy boys mee zien lopen. Het hawaii overhemd is bedrukt met vrolijke tropische patronen. Naast dit hawaii overhemd vind je in onze online shop ook geruite, gestreepte en effen overhemden met korte mouw.


Met een overhemd kun je alle kanten op. Kom langs in één van onze winkel of shop 'm hier op deze pagina!