Dames tapered fit

8 Resultaten

Dames tapered fit

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Materiaalsamenstelling
Lengtemaat
Sluiting
Prijs
50 - € 100
50 - € 100

De perfecte tapered fit jeans voor dames vind je bij Shoeby

De tapered fit jeans heeft haar naam te danken aan het feit dat Amerikaanse moeders in de jaren ’80 en ’90 het modieuze straatbeeld domineerde met dit broekje. De denim heeft een hoge taille en vaak een enkellengte. Daarnaast hoor je deze spijkerbroek op een baggy manier te dragen. Juist door de hoge taille en lossere fit van deze jeans, draagt het item super comfy.

Comfortabele denim met hoge taille

Verschillende modebloggers en celebs zijn al gespot met dit trend broekje. De denim met hoge taille heeft vaak een straight fit, oftewel een rechte pijp. Daarnaast beschikt de spijkerbroek over weinig stretch. Het leuke van deze denim broek? Hij is te dragen voor vrouwen met uiteenlopende stijlen. Wie je ook bent en wat je stijl ook is met de tapered jeans creëer je een stijlvolle look!

Hoe hoort een tapered fit jeans te vallen?

Je komt de naam tapered fit in het huidige straatbeeld vaak tegen, maar hoe valt een tapered fit nou eigenlijk? De slim fit jeans, tapered fit jeans en een skinny jeans hebben alle drie smalle broekspijpen, maar waar zit nou het verschil tussen deze drie modellen in? De skinny jeans is volledig aangesloten en zit perfect voor vrouwen die van een aansluitende fit houden. De slim fit is een net iets wijdere variant dan de skinny fit, waardoor het meer ruimte biedt. Dan komt de tapered fit, deze heeft net iets meer weg van een straight fit jeans. Bij de tapered jeans valt de broek recht naar beneden, waarmee de broekspijpen vanaf de knieën smaller toelopen. Een tapered jeans is tijdloos en kan je eindeloos combineren met volumineuze blouses, statement T-shirts of gebreide truien!

Hoe kun je deze trend denim combineren?

Wil je een stoere look creëren? Combineer de broek dan met een bikerjack en stoere laarzen. Voor een casual look kies je voor een T-shirt. Je kunt de denim natuurlijk ook combineren met high heels voor een sophisticated look. In het straatbeeld zien we deze spijkerbroek in veel verschillende combinaties, zo zien we de broek uit de jaren ’80 in combinatie met een aangesloten top,bomberjack of met biker boots. Ga voor sneakers om een sportieve look te creëren.

Hulp nodig bij het vinden of stylen van een dames tapered fit jeans?

Weet je niet zo goed hoe je de tapered fit jeans op een fashionable manier kunt combineren? Soms kun je wel een helpende hand gebruiken. Kom dan eens langs bij jouw favoriete Shoeby-winkel en laat je adviseren door een van de personal stylisten. Zo vinden we samen de perfecte jeans, waarin jij straalt. Together we find the perfect you!