Bij Shoeby doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat een kinderfeestje vieren bij Shoeby een groot feest is. Neem voor meer informatie contact op met jouw favoriete Shoeby-store.


Ben jij dol op fashion? En wil je jouw verjaardag vieren bij Shoeby? Dat kan! Wij maken van jouw verjaardag een echt mode feestje.

De rode loper ligt uit voor jou en je vriend(inn)en en de stylisten staan voor jullie klaar! Bij een feestelijk drankje krijgen jullie uitleg over wat er deze middag of avond gaat gebeuren. De nieuwste kleding passen en jullie haar en make-up worden gedaan. Daarna krijgen jullie styling tips en zijn jullie helemaal klaar om de hippe, zelf samengestelde outfit aan iedereen te showen. Natuurlijk kan een echt verjaardagscadeautje niet ontbreken! Op de outfits die jij en je vriend(inn)en uitgekozen hebben, krijgen jullie ook nog eens 20% korting!*

Meld je nu aan voor jouw mode feestje bij je favoriete Shoeby-store en vraag naar de voorwaarden.

* De korting is geldig op de originele prijs van de kidsartikelen uit de hele collectie van Shoeby. Uitsluitend geldig tijdens het modefeestje. Datum en prijs van het feestje in overleg met de winkel.