Dames flared jeans

3 Resultaten

Dames flared jeans

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Lengtemaat
Sluiting
Prijs
50 - € 100
50 - € 100

De perfecte flared broeken voor dames shop je bij Shoeby

De flared trend is hot en ook bij Shoeby omarmen we wijd uitlopende items! Deze trend hebben we stiekem afgekeken bij onze favoriete stijliconen uit de Jaren 70, want toen maakte deze broeken namelijk voor het eerst hun intrede in modeland. Met een flared broek geef je jouw look eenvoudig een fashionable upgrade en een speelse twist. Van een stoere flared spijkerbroek tot een klassieke flared pantalon: je shopt flared broeken in verschillende stijlen bij Shoeby. 

Shop flared broeken voor alle gelegenheden

Het veelzijdige aanbod aan flared broeken maakt dat er voor nagenoeg iedere gelegenheid eentje te vinden is. Van een denim exemplaar tot een comfy legging of classy pantalon: we kunnen ons geen garderobe zonder flared broeken meer voorstellen! Je kunt ermee naar kantoor, naar de stad en naar de kroeg. Met onze collectie flared broeken voor dames maak je eindeloos veel verrassende combinaties en creëer je statement looks voor ieder moment. 

Office proof met een flared pantalon 

De flared pantalon is wat ons betreft een essentieel item in je workwardrobe. Er zijn tal van manieren om een zakelijke outfit samen te stellen met dit model. Zo combineer je ‘m voor een winterse look met een witte poplin blouse met daarover een gebreide trui. In het voorjaar style je hem met een luchtige satin blouse. Geef je look een popular twist door er chunky loafers onder te dragen. Maar, ook met een enkellaars of classy pump onder deze flared broeken sla je onmogelijk de plank mis. 

Keep it casual met een flared spijkerbroek 

Denim is hét ingrediënt voor een casual outfit. Combineer je flared spijkerbroek met een basic T-shirt en sporty sneakers voor een ready to go look. Voor de ultieme casual vibes combineer je ‘m met een bomberjack als je naar buiten gaat. Houd je meer van casual chique? Ga dan voor een oversized blazer! 

Party ready met een zwarte flared broek 

De zwarte flared broek is 100% party proof! Om een statement avondlook te creëren style je ‘m in combinatie met een spannende tegenhanger. Combineer zwarte flared broeken bijvoorbeeld feestelijk met een top vol pailletten of ga voor een see-through blouse. Reken maar dat je de show steelt! Maak je look compleet met killer heels, gouden sieraden en een statement bag. 

Sporty spice in een flared legging

Met een flared legging stel je moeiteloos een sportieve outfit samen. Deze flared broeken worden gekenmerkt door hun comfortabele fit en stretchy materiaal. Combineer ‘m met een oversized hoodie of sweater voor een effortless look. Trek er een paar sportieve sneakers onderaan en je kunt zo de deur uit! Sporty meets style. 

Geef je look een twist met een fleurige flared broek 

Natuurlijk zijn wij, net als veel van jullie, fan van de denim- en zwarte flared broek. Die mogen simpelweg niet ontbreken in je dagelijkse garderobe. Maar wat dacht je van flared broeken en -leggings in opvallende printjes? Bij Shoeby kunnen we er maar geen genoeg van krijgen! Niet voor niets ontwerpen we onze eigen ‘signature prints’. Zo creëer je in een handomdraai een romantische look met een flared broek in floral print en geef je jouw outfit een edgy twist met een flared broek in onze all-time favorite leopard print. Zoveel flared broeken, zoveel prints! Je vindt er altijd wel een die aansluit bij jouw unieke stijl. 

Krijg je optisch langere benen in flared broeken? 

Zeker! Wanneer je niet gezegend bent met lange benen, maar wel droomt van dit schoonheidsideaal, is de flared broek hét item dat je aan moet schaffen. Door de wijd uitlopende pijpen ogen je benen langer. En je kunt er nog een schepje bovenop doen door te kiezen voor flared broeken met een hoge taille; dat accentueert ook nog eens je vrouwelijke vormen. Killer legs for the win! 

Hulp nodig bij het vinden en stylen van flared broeken voor dames?

Wat je stijl of smaak ook is, in de veelzijdige collectie van Shoeby vind je altijd een flared broek die bij je past. Heb je moeite met het vinden van de perfecte broek, of met het stylen van jouw favoriet? Loop eens binnen bij een Shoeby-store bij jou in de buurt en laat je adviseren door onze personal stylisten. Je kunt er zo veel flared broeken passen als je wilt, en samen gaan we op zoek naar een outfit waarvan jij spontaan gaat stralen. Get inspired!