banner image

Service

Ruilen en Retourneren

Retourmogelijkheid Kosten Verwerkingstijd terugbetaling
Shoeby Store Gratis
DHL voor Nederland 3,95 Maximaal 10 werkdagen
DHL voor Duitsland en België 6,95 Maximaal 10werkdagen*

FAQ Ruilen en Retourneren

Ruilen en Retourneren
Passen mag natuurlijk, maar zorg er wel voor dat de items die je wilt retourneren verder ongedragen en in originele staat zijn. Hygiëneproducten waarvan de verzegeling na de levering is verbroken kunnen niet geretourneerd worden. Wil je ze retourneren? Zorg er dan voor dat de producten nog geseald zijn en verder indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking en inclusief de eventueel bijbehorende cadeaus.

Retourneren via de winkel:
Bij afleveren bij een Shoeby store gaat het mee met de interne vracht.

Retourneren via DHL:
Verpak de items en breng deze naar een DHL servicepunt. Bij afleveren bij een niet Shoeby DHL punt dient het servicepunt een retoursticker te printen voor op de zending. Hier hebben ze de originele verpakking niet bij nodig, Shoeby is voor hen bekend in de DHL app. Je ontvangt dan per mail of telefoon een zendingsnummer.

Wist je dat veel van onze winkels een DHL servicepunt zijn?
Bekijk hier welk DHL servicepunt het dichtst in de buurt is.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten, bij een gehele retour) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je hebt aangetoond deze te hebben opgestuurd.

Wanneer je meer met het product hebt gedaan dan noodzakelijk is voor de beoordeling of je het wilt behouden en is het product daardoor beschadigd, dan mogen wij waardevermindering in rekening brengen.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van het Europese modelformulier voor herroeping.